Οκτώ χώρες και 40 μέρες είναι αρκετές για να γεμίσει με γλυκά φιλιά η κυψέλη του αγαπημένου μας METAXA Honey Shot.

 

Μπες τώρα στο www.kissyourhoney.com για να λάβεις μέρος στον πιο δροσερό καλοκαιρινό διαγωνισμό. Αγκάλιασε την αγάπη σου ή ό,τι πιο αγαπημένο σου, δώσε ένα γλυκό φιλί και ανέβασε στο instagram τις φωτογραφικές αποδείξεις με το hashtag #kissyourhoney.

Για να δεις τα φιλιά που ανεβαίνουν από όλο τον κόσμο μπες καθημερινά στο minisite kissyourhoney.com κι ετοιμάσου για τις πιο γλυκιές καλοκαιρινές εμπειρίες!

Εάν η φωτογραφία του φιλιού σου νικήσει, ετοιμάσου για ένα αξέχαστο τετραήμερο για δύο άτομα στη Μύκονο. Πριν από το μεγάλο τελικό, όμως, υπάρχουν πολλές εμπειρίες Honey Shot που σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις. Μπες στη σελίδα events+parties του kissyourhoney.com και δες πώς το METAXA Honey Shot παίζει στα πιο καλοκαιρινά spots!

Μία φορά την εβδομάδα η φωτογραφία που επιλέγεται, μεταξύ αυτών με τα περισσότερα likes, χαρίζει σε μία παρέα έξι ατόμων μία ολονύκτια εμπειρία METAXA Honey Shot σε ξεχωριστά Honey Shot spots!

Ξέρουμε ότι η χαρά είναι πιο γλυκιά όταν τη μοιράζεσαι. Γι’ αυτό σου δίνουμε κι ένα μπουκάλι Metaxa Honey Shot να κεράσεις όποιον θέλεις και, που ξέρεις; Mπορεί να προκύψουν καινούργια φιλιά να φωτογραφήσεις!

Be a bee and #kissyourhoney!