Ένας συγκλονιστικός, φανταχτερός φόρος τιμής στην κληρονομιά του Cirque du Soleil, το BAZZAR θα κάνει έναρξη στις 18 Ιουλίου 2019 και θα συνεχίσει τις παραστάσεις του μέχρι τις 4 Αυγούστου 2019, κάτω από την Big Top, στο Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Σχετικά με το Bazzar

Το Cirque du Soleil Bazzar είναι ένα πολυποίκιλο εργαστήριο ατελείωτης δημιουργικότητας, όπου ένας ενθουσιώδης θίασος από ακροβάτες, χορευτές και μουσικούς πλάθουν ένα εκπληκτικό θέαμα.

Κατευθυνόμενος από τον μαέστρο του, σχηματίζεται ένας ευφάνταστος και μοναδικός κόσμος. Σε ένα μέρος όπου το απρόσμενο γίνεται αναμενόμενο. Η πολύχρωμη ομάδα ξανα-φαντάζεται, ξανα-χτίζει και ξανα-εφεύρει ζωηρές σκηνές σε ένα καλλιτεχνικό, ακροβατικό παιχνίδι τάξης αλλά και αταξίας.

Έλα να διεκδικήσεις τη θέση σου ανάμεσα στη διασκέδαση και τη δημιουργική συναδελφικότητα. Προετοιμάσου όμως, μπορεί στο τέλος της ιστορίας να βρεις μόνο την αρχή!

Το Bazzar είναι η 43η αυθεντική παραγωγή του Cirque du Soleil από το 1984.

Το Cirque du Soleil ταξιδεύει με ένα μεγάλο θίασο και θα παρουσιαστεί κάτω από την Big Top. Αυτή η έκδοση του Cirque du Soleil είναι η πιο εμπειρική από τις υπόλοιπες που είναι σε τουρ και είναι σχεδιασμένη να σας χαρίσει μία μαγευτική και αξέχαστη περιπέτεια.

Η Big Top θα φιλοξενηθεί στο Παλιό Αεροδρόμιο του Ελληνικού.