Πιστοί, στο πιο αγαπημένο και διαχρονικό ραντεβού των απανταχού ροκάδων.. Το ραντεβού για τον αξέχαστο Rory Gallagher, τον δικό μας Rory, τις τραγουδάρες του και τις αξίες του… Τους Band of Friends, τους παγκόσμιας κλάσης μουσικούς συνοδοιπόρους του, τους δικούς μας ανθρώπους, τον Gerry, τον Ted, τον Marcel, άλλα και όλους τους κορυφαίους μουσικούς που μας τιμούν  όλα αυτά τα χρόνια και σημάδεψαν σαν κινητή θρησκευτική γιορτή,  ένα Σάββατο κάθε Δεκέμβρη, να πίνουμε να τραγουδάμε  και να χαιρόμαστε την προίκα που μας άφησε αυτός ο απίθανος Ιρλανδός…

Αλλά τα καλά νέα δεν σταματάνε εδώ … τώρα αρχίζουν. Η δέκατη φορά που ανοίγουμε τις πόρτες μας για τον Rory -πρέπει- να μείνει και αξέχαστη.. και θα συνδράμει σε αυτό o πολύς RAY BEAVIS. Το «κομμάτι» που έλειπε από το «παζλ»  της συναυλίας της Νέας Φιλαδέλφειας είναι στη θέση του.  Ο άνθρωπος πίσω από το σαξόφωνο στην ιστορική αυτή βραδιά, αλλά και σε τόσες άλλες ανά τον κόσμο παρέα με τον Rory,  παρών στα studio album «FRESH EVIDENCE» και «JINX»  ένας παγκόσμιος μουσικός που οι συνεργασίες του κόβουν την ανάσα…  (Rory, Thin Lizzy, THE CLASH, U2, Elvis Costello, Ziggy Marley, Cliff Richard !!!)  απάντησε καταφατικά στην πρόσκληση μας και θα είναι εδώ  παρέα με τους άλλους παλιόφιλους με μια «Set List Έκπληξη»

MrHighway Band

Ναι, η μπάντα που υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν headliners  σε μια δική τους βραδιά στο Κύτταρο,  η μπάντα που με 3 ποιοτικούς δίσκους  και εκατοντάδες ζωντανές εμφανίσεις  έχει δημιουργήσει το δικό της πιστό κοινό,  η μπάντα που επί σειρά ετών διοργανώνει  το άκρως επιτυχημένο Music Highway Festival,  ειδικά για αυτή τη βραδιά θα παρουσιάσει  κάτι διαφορετικό και πολύ ενδιαφέρον.

Ένα ακουστικό αφιέρωμα στο μουσικό θρύλο  που ακούει στο όνομα Neil Young  με κομμάτια από όλη την καριέρα του πολυαγαπημένου καλλιτέχνη  σε ακουστικές εκτελέσεις,  πάντα με την χαρακτηριστική προσέγγιση  και το υψηλό καλλιτεχνικό κριτήριο των Mr. Highway Band.

Τι καλύτερο, λοιπόν, για άνοιγμα της μεγάλης γιορτής  από ένα σετ γεμάτο με τους ύμνους  του τεράστιου Καναδού  από ένα από τα πιο δυνατά ονόματα  της ελληνικής μουσικής σκηνής?!?!

Από το ..μακρινό 2012 και το πρώτο Shadow Play Festival έως την φυσική συνέχεια, την Rockin The Blues Events, τον επίσημο πλέον εκπρόσωπο των Band of Friends στην Ελλάδα και τις συνεχόμενες sold out «Liveάρες»  που δε χορταίνουμε με τίποτα.. η ιδέα ήταν και παραμένει η ίδια.. ..να κρατήσουμε το μύθο ζωντανό. Χάρη σε ΕΣΑΣ, η Γιορτή συνεχίζεται ‘