Ένα πρωτόγνωρο πάντρεμα ήχων & παραδόσεων για πρώτη φορά στο In art Music Stage @ FIX

Συνδυάζοντας άρτια μουσική δεξιοτεχνία, δυναμική παρουσία και επικοινωνία με το κοινό BAiLdSA & ΑΡΓΑΤΕΙΑ  θα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία που θα ξεσηκώσει και το πιο απαιτητικό κοινό.


Balkan & Πόντος , BAiLdSA & ΑΡΓΑΤΕΙΑ για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή καταργούν τις κατεστημένες διαχωριστικές γραμμές μεταξύ παραδοσιακού και μοντέρνου και ανοίγουν νέους μουσικούς δρόμους , παντρεύοντας τους βαλκανικούς ήχους με τις παραδόσεις του Πόντου.

Οι BAiLdSA συνδυάζoυν βαλκανικούς ήχους και τσιγγάνικες μελωδίες με ska, reggae παντρεύοντας τα με punk αέρα και δημιουργώντας ξεχωριστές μελωδίες που στο άκουσμα τους δύσκολα «κρατάς τα πόδια σου στο χώμα».

Οι BAiLdSA έχουν εμφανιστεί σε κάποια από τα μεγαλύτερα μουσικά δρώμενα σε Ελλάδα, Τουρκία, Π.Γ.Δ.Μ, Αλβανία και Βουλγαρία, έχουν μοιραστεί την σκηνή με μεγάλους καλλιτέχνες όπως ο Manu Chao, οι New Model Army και οι Kutur Shock και κατορθώνουν να ξεσηκώσουν το κοινό σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση!

Το συγκρότημα μόλις κυκλοφόρησε το νέο του single “Balkan Express (Ride the Train)” και μας προσκαλούν παρέα τους στο τρένο, στο «Express των Βαλκανίων».


Αργατεία σημαίνει  αλληλεγγύη και  αλληλοβοήθεια μέσω της εθελοντικής εργασίας. Η μουσική τους θέλει να χτίσει δεσμούς αλληλεγγύης μεταξύ των ανθρώπων και να υπενθυμίσει την σπουδαιότητα και τη σημασία της τέχνης και της συλλογικότητας σε δύσκολες εποχές. Η ποντιακή μουσική είναι μια ιδιαίτερη μορφή ΤΕΧΝΗΣ των ήχων, του λόγου , του ρυθμού , των νοημάτων και συναισθημάτων.