Οι Auditors Domination επιστρέφουν στο Club του Μύλου για μια εμφάνιση

… την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013, στις 21.30.
 

Οι Auditors Domination, επιστρέφουν στο Club του Μύλου, την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου ’13, αποφασισμένοι να μας απογειώσουν με το συναρπαστικό τους ήχο, με ένα ειδικά διαμορφωμένο play list που περιέχει τραγούδια από το “Palace of light” και νέα remixes αλλά κυρίως επιστρέφουν με τη διάθεση να μας παρασύρουν στους μουσικούς τους αιθέρες.

Οι Auditors Domination είναι το project των Stelios Seraf, Antony el Zag και Michael kass. Με βασική φιλοσοφία ότι η μουσική δεν έχει όρια και όλα μπορούν να συνδυαστούν, οι Auditors Domination ξέρουν να δημιουργούν την ατμόσφαιρα όπου ο ακροατής  απολαμβάνει ακριβώς αυτήν την αίσθηση ελευθερίας.  Εξάλλου, αυτή η αίσθηση ελευθερίας γίνεται αμέσως αντιληπτή “Palace of Light”, τον πρώτο τους δίσκο.

Ο ήχος τους των Auditors Domination είναι παρορμητικός και συναισθηματικός. Ο ακροατής βαδίζει στα μυστήρια  μονοπάτια της ethnic και world music, νιώθει το dub ρυθμό στο σώμα, την εσωτερικότητα της trip-hop, το ξεσήκωμα της latin, τη groovy συχνότητα. ‘Ολα μπλεγμένα αρμονικά κάτω από την ομπρέλα της electronic.  Η dud tango γοητεία στο Viegos Amigos,  trip hop – ethnic στοιχεία rebeto, dance latin στο Alergia que es para reise, σαγηνευτικό clill out Burn Soul ή στο Dreaming of Zion. Και κάθε φορά η τρομπέτα, το τρομπόνι, η κιθάρα ή τα τύμπανα επεμβαίνουν διαφορετικά προσθέτοντας ένταση στο easy listening στυλ.

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στο Club του Μύλου, σε ένα χώρο με εξαιρετικό ηχητικό και τεχνικό εξοπλισμό οι Auditors Domination με τη προσθήκη επτά μελών, εγγυώνται ένα τουλάχιστον ενδιαφέρον live,σίγουρα μια απίθανη μουσική περιπλάνηση και πολλές εκπλήξεις!

Μαζί τους επί σκηνής:
Βασίλης Ναλμπάντης,  Τρομπέτα
Μιχάλης Καρανίκος, Τρομπόνι
Νίκος Τουρμπής, Κρουστά
Πάρης Παπαδόπουλος, Ηλεκτρική κιθάρα
Γιάννης Παρζιάλης, Μπάσο
Γρηγόρης Ταντανόζης, Φωνητικά
Αντώνης Ζαγαρτζίλης  Antony el Zag
Μιχάλης Κασάμπαλης  Michael kass
Στέλιος Σεραφειμίδης  Stelios Seraf
Μαρια Γεωργελη Κλασσικη κιθαρα
Ηχοληψία Αλεξης Ραιδης


Λίγα λόγια ακόμη

 •    Οι AUditors DOmination δημιουργήθηκαν το 2008 στη Θεσσαλονίκη.
•    Οι Auditors Domination είναι η μπάντα που καταχειροκροτήθηκε και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, όταν έκανε το opening act στους Thievery Corporation το 2011, με τον κοινό να αναρωτιέται…
•    Eξερευνούν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας και να ανακαλύπτουν νέες φόρμες και τεχνικές.
•    Πειραματίζονται με μια πληθώρα παραδοσιακών μουσικών οργάνων και τα χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν μοντέρνους ρυθμούς και ήχους.
•    Προσφέρουν μια μοναδική και ευχάριστη μουσική εμπειρία στο κοινό.
•    H μουσική τους θα συγκινήσει σίγουρα τους fan των Thunderball, των Gotan Project, των Nightmares On Wax και των Thievery Corporation.
•    Οι  παραγωγές τους γίνονται στο L.F.Show, το ιδιόκτητο studio τους στη Θεσσαλονίκη.
•    Ο πρώτος τους δίσκος “Palace of Light”, κυκλοφόρησε Φεβρουάριο του 2012,Timewarp Music.
Έχουν κάνει remixes
•    Thomas Blonded – Havana 2am, Palyrria – Se quema, Second Sky – Art of influence
•    Empresarios – Esterioismo, Basement Freaks – BootyFunk, Niles Philips & Tonkin – Ill At Ease, Afternoon in stereo – Soul Sugar