Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014, οι Athens Swing Cats σας καλούμε στο μεγαλύτερο και παλαιότερο Swing πάρτυ της πόλης μας που σκοπό έχει να αναβιώσει τις ξέφρενες βραδιές του θρυλικού club Savoy Ballroom στο Harlem της Νέας Υόρκης!

Γυρίζουμε το χρόνο πίσω και με πολύ ζωντάνια γεμίζουμε πάλι το Θέατρο Δίπυλον με τις διαχρονικές μελωδίες και χορό των δεκαετιών 1920-1950 και με προβολές ταινιών από την εποχή εκείνη.

Βάλτε τα πιο άνετα παπούτσια, ντυθείτε στο ανάλογο ύφος και ελάτε να αναβιώσουμε μαζί βραδιές που έμειναν στην ιστορία.

Για την ιστορία, το Savoy Ballroom που αναβιώνουμε, ήταν το πιο γνωστό club της Νέας Υόρκης. Εκεί μπορούσε κανείς να απολαύσει τα καλύτερα χορευτικά της πόλης. Ήταν το πρώτο μέρος που λευκοί και μαύροι χόρευαν μαζί ενώ στα 33 χρόνια ιστορίας του φιλοξένησε τα μεγαλύτερα της swing-jazz σκηνής όπως οι Duke Ellington, Benny Goodman και Cab Calloway. Στο Savoy Ballroom ή όπως ήταν ευρέως γνωστό ως Home of Happy Feet σύχναζαν οι πιο γνωστοί ηθοποιοί και τραγουδιστές της εποχής ενώ στην πίστα του χόρεψαν από τον Malcom X μέχρι την Lana Turner.

Συνεχίζουμε με το επιτυχές format: Bring your own drinks and dance till you drop! Αποφασίσαμε και φέτος να μην έχουμε οργανωμένο Μπαρ αλλά να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλον τον κόσμο να φέρει τα δικά του ποτά έτσι ώστε να πιεί όσο κι ότι θέλει πολύ πιο οικονομικά.

Εσείς… αντέχετε τόσο χορό;