Η αίθουσα τέχνης The Apartment παρουσιάζει τη νέα φωτογραφική δουλειά της Caroline May. Η δουλειά της Caroline May διερευνά ζητήματα ταυτότητας,

σεξουαλικότητας και επιθυμίας σε συνάρτηση με το φωτογραφικό μέσο. Για αρκετά χρόνια η καλλιτέχνις φωτογράφιζε άντρες σε πάρκα στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη. Αυτές οι μη σκηνοθετημένες φωτογραφίες, αποτύπωναν τη συχνά αμήχανη αλλά και τρυφερή σχέση φωτογράφου και μοντέλου.

Στην καινούργια της δουλειά, η καλλιτέχνις συνεχίζει την αποδόμηση των στερεότυπων της ανδροπρέπειας υπογραμμίζοντας τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ φαίνεσθαι και είναι.

Το πορτρέτο ενός νεαρού άντρα είναι ένα σχόλιο πάνω στην επιθυμία. Στο River Party 2010, η καλλιτέχνις φωτογραφίζει ένα ποτάμι στην Αρκαδία στην Πελοπόνησο.

Το λυρικό τοπίο υπονομεύεται από το γεγονός οτι αποτελεί τόπο για rave πάρτυ, υποδηλώνοντας έτσι την αμφισημία της εικόνας και του φωτογραφικού μέσου.

Η Caroline May (γεν.1975) έχει παρουσιάσει δουλειά της σε ομαδικές εκθέσεις σε μουσεία και δημόσιους χώρους όπως το Royal Academy of Arts, London (2007), το Centre of Contemporary Art, Barcelona, Spain (2006), και το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Θεσσαλονίκη (2006).

Πρόσφατα συμμετείχε στην έκθεση “Untitles” σε επιμέλεια Michel Auder στη γκαλερί Newman Popiashvili στη Νεα Υόρκη, καθώς και στην έκθεση “Η τέχνη στην εποχή της καταρρευσης” στη γκαλερί ΑΔ στην Αθήνα. Αυτή είναι η δεύτερη ατομική της με τη γκαλερί The Apartment, ενώ τον Ιούνιο του 2011 θα έχει ατομική έκθεση στο Freud Museum στο Λονδίνο.

Η έκθεση εντάσσεται στο πρόγραμμα του Athens Photo Festival 2010.