Η Art 10 Gallery εγκαινιάζει την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου στο χώρο της, την έκθεση ζωγραφικής του Αριστομένη Κατσούλα με τίτλο Αστικοί Διάλογοι, μέσα από την οποία ο καλλιτέχνης παρουσιάζει μέσα από τη δική του ματιά το αστικό περιβάλλον.

Ο ίδιος ο Αριστομένης Κατσούλας σημειώνει για τα έργα του: Φιγούρες με στόματα διάπλατα ανοιχτά, κραυγάζουν, χειρονομούν λικνίζοντας στους ατελείωτους δρόμους. Τοπία που παραπέμπουν στο καθημερινό αστικό περιβάλλον των τεραστίων καταλυμάτων, των βεβιασμένων αποφάσεων σ’ ένα ατελείωτο παιχνίδι ουτοπίας και ονειρικής πραγματικότητας. Χειρονομίες παιδικές, σύμβολα που παραπέμπουν σε πριν βιώματα – παιχνίδια και προσδοκίες, αφορίζοντας μερικώς τον διακοσμητικό χαρακτήρα της τέχνης.

Ο Αριστομένης Κατσούλας γεννήθηκε το 1955 στον Πύργο Μεσσηνίας. Από το 1968 ζει στην Αθήνα. Το 1975 τελειώνοντας παράλληλα το Λύκειο και τη Σχολή ΒΑΚΑΛΟ, φεύγει για την Ιταλία. Το 1980 τελειώνει την Ακαδημία Καλών Τεχνών της  Perugia.

Από το 1986 εργάζεται ως καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από ατομικές και ομαδικές εκθέσεις. Έργα του υπάρχουν σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.