Στόχος να φτάσει στον σκύλο του Οδυσσέα, τον Αργος, για να μας δείξει ότι κάθε περιπλάνηση παρόλο που έχει και το τίμημα της, μας δίνει την πίστη και την υπομονή που χρειαζόμαστε.

Το τελευταίο και όγδοο κατά σειρά σόλο άλμπουμ του Κ. Βήτα δανείστηκε το όνομα του πιστού συντρόφου του Οδυσσέα. Ο Αργος, ο υπομονετικός σκύλος του Οδυσσέα, αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό στην περιπλάνηση του Κ. Βήτα.

Τον δανείστηκε από την Οδύσσεια του Ομήρου για να υπογραμμίσει ότι σ\’ αυτήν τη ζωή κανείς δεν βγαίνει αλώβητος μέσα από τη δική του περιπέτεια, από τη δική του περιπλάνηση.

Από την εποχή των Στέρεο Νόβα και τη χρονιά που τους άφησε πίσω του για να πορευθεί μόνος του, ο Κ. Βήτα μόνο εκπληκτικά project είχε να μας παρουσιάσει.

Ο Κωνσταντίνος Βήτα, αρχικά με τους Στέρεο Νόβα στη δεκαετία του \’90, και στη συνέχεια στη σόλο πορεία του, κατάφερε να αλλάξει τη σύγχρονη μουσική στην Ελλάδα.

Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που μας έφερε την ηλεκτρονική μουσική στο προσκήνιο και δημιούργησε μια νέα κατάσταση, μια νέα ματιά που μέλει να συνεχίζεται και να εμπλουτίζεται με νέα στοιχεία και ιδέες για πολύ ακόμα.

Το νέο άλμπουμ του, Αργος, αποτελείται από δύο cd εγγραφής high definition. Πρόκειται για το απόλυτο ηλεκτροακουστικό άλμπουμ και ταυτόχρονα για μια συναρπαστική εμπειρία ήχου.

Το πρώτο cd αποτελείται από τα νέα του τραγούδια, τα οποία διακατέχονται από μια σύγχρονη αστική ποιητική διάθεση, ενώ με το δεύτερο ο εκφραστικός κόσμος του Κ. Βήτα ολοκληρώνεται, με καθαρά ορχηστρικά κομμάτια, φολκ στοιχεία και απομονωμένα πεδία πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής.