Η Astra μας (ξανά)φέρνει τους περίφημους και αγαπητούς Βρετανούς The Fall στο Gagarin, το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου, για να (ξανά)θυμηθούμε ότι πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα και επιδραστικότερα βρετανικά rock \’n\’ roll σύνολα των τελευταίων τριάντα χρόνων.

Η Astra μας (ξανά)φέρνει τους περίφημους και αγαπητούς Βρετανούς The Fall στο Gagarin, το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου, για να (ξανά)θυμηθούμε ότι πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα και επιδραστικότερα βρετανικά rock’n’roll σύνολα των τελευταίων τριάντα χρόνων.

Ο Mark E. Smith (σ.σ. οι The Fall) επιστρέφει στην Ελλάδα, δύο χρόνια μετά την προηγούμενη επίσκεψή του στη χώρα μας, παρουσιάζοντας μια αναδρομή στην σπουδαία καριέρα του, μαζί με υλικό από τα πιο πρόσφατα albums του.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι T.E.N.S., ένα εξαιρετικό, σχετικά νέο, Ελληνικό συγκρότημα με επιρροές από Sonic Youth, Public Image Ltd, Josef K, Wedding Present και… Fall.

Αρα, ανακεφαλαιώνοντας, μην παραλείψετε να βρεθείτε κάτω από την σκηνή του Gagarin, διαφορετικά θα χάσετε ένα live αφιερωμένο στο rock \’n\’ roll, στα 60s, στα 70s, στα 80s και στο ψυχεδελικό rock. Δεν είναι και λίγα για ένα βράδυ.

Την Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου, οι Fall θα εμφανιστούν και στη Θεσσαλονίκη, στο Ξυλουργείο του Μύλου, σε μια συναυλία που διοργανώνει η Kazan DB.

Info
The Fall και T.E.N.S.
Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205, κοντά στο σταθμό Μετρό / ΗΣΑΠ Αττική
Τηλέφωνο: 210 8547600-1
http://www.gagarin205.gr/
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21.00
Εισιτήρια προπωλούνται, προς 25 ευρώ, στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42) και το http://www.ticketpro.gr/
Στο ταμείο, το βράδυ του live, η τιμή θα είναι 30 ευρώ
www.visi.com/fall
www.myspace.com/reformationposttlc
www.myspace.com/crazytens