Τα Αηδονάκια μας προσκαλούν να περάσουμε παρέα τις φετινές Απόκριες με ξέφρενα καρναβαλικά events στο Μαρούσι και στο Escape Center στο Ίλιον.

Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος είναι εδώ!

Face painting

Dj Party
Διαγωνισμοί χορού και στολής
Πλούσια δώρα

«Μας ήρθες πάλι τρελό μας καρναβάλι» λέει ένα αγαπημένο παιδικό τραγούδι και ο καλύτερος τόπος για να το γιορτάσουμε είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός της οικογένειας, τα λατρεμένα Αηδονάκια!

Και τις Απόκριες οι προορισμοί είναι δύο:

Το αγαπημένο και ανανεωμένο Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι, με όλα τα κλασικά παιχνίδια Λούνα Παρκ, κλειστό και ανοιχτό παιδότοπο καθώς και ο πιο σύγχρονος και παραμυθένιος παιδότοπος, Aηδονάκια Play Τown στο Escape Center, στο Ίλιον.

Ο Ένας και Μοναδικός, ο Αρχηγός της Αποκριάς, ο Βασιλιάς Καρνάβαλος θα δώσει φέτος το σύνθημα του ξεφαντώματος, τόσο στα Αηδονάκια στο Μαρούσι όσο και στo Playtown στο Escape Center στο Ίλιον.

Tα Σαββατοκύριακα, 18 -19 και 25-26 Φεβρουαρίου και την Καθαρά Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου:

Μασκαρευτείτε, στολισθείτε και ελάτε να χορέψετε, να παίξετε και να φωτογραφηθείτε μαζί του! Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος θα περιμένει τους μικρούς του φίλους, από τις 12:00 μέχρι τις 18:00.

Και το πάρτι στα Αηδονάκια δεν σταματά…!

Ακόμη: Face painting, Dj Party, Διαγωνισμοί χορού και στολής και πολλά – πολλά δώρα!

ΟΛΟΙ στα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ!

Για ξέφρενο αποκριάτικο ξεφάντωμα και… παιχνίδι!

Και μην ξεχνάτε ότι και στους δυο προορισμούς μπορείτε να διοργανώσετε μοναδικά παιδικά πάρτι με ατελείωτο παιχνίδι, φανταστικό στολισμό και πεντανόστιμες λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους.

Απόκριες ΜΟΝΟ στα Αηδονάκια, στο Μαρούσι και στο Escape Center στο Ίλιον!

ΕΔΩ είναι το παιχνίδι!