Η B&D Company παρουσιάζει στο θέατρο Άνεσις, τη μουσική παράσταση Από τον Αττίκ στον Γούναρη, με τον Δαυίδ Ναχμία, σε ένα σπάνιο αφιέρωμα στην πιο τρυφερή και μελωδική περίοδο της ελληνικής μουσικής.

Πρόκειται για μια μοναδική παράσταση, που ετοίμασαν ο Δαυίδ Ναχμία με τους συνεργάτες του, γεμάτη από τα αριστουργήματα του ελαφρού τραγουδιού, από την αρχή του αιώνα έως τη δεκαετία του ΄50.

Τραγούδια που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή και παραμένουν ζωντανά, ανθεκτικά και αγαπημένα έως τις μέρες μας. Τραγούδια κλασσικά, που κατάφεραν να επιβιώσουν στο χρόνο, γιατί διαθέτουν την ικανότητα να αγγίζουν τις πιο ευαίσθητες και ρομαντικές χορδές της ψυχής μας, με δυσεύρετη πλέον στους καιρούς μας ευγένεια, κομψότητα και καλαισθησία.

Αθάνατες επιτυχίες με ένα σύγχρονο άκουσμα, όπως Ας ερχόσουν για λίγο, Θα σε πάρω να φύγουμε, Ξύπνα αγάπη μου, Κοντά στο τζάκι, Όπου κι αν πας να με θυμάσαι, Αθήνα και πάλι Αθήνα, Λόντρα Παρίσι, είναι μερικά από τα τραγούδια της παράστασης, που θα φέρουν νοσταλγία και θύμισες στους μεγαλύτερους, από μια Αθήνα που δεν υπάρχει πια και θα κάνουν τους νεώτερους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν μελωδίες μοναδικές, που στιγμάτισαν με το δικό τους τρόπο μια άλλη εποχή!

Τραγούδια από τον Αττίκ, το γλυκό βάρδο των λησμονημένων γαλανών ματιών και των αλησμόνητων ερώτων, έως τις γοητευτικές, άφθαρτες μελωδίες, που μας γνώρισε ο Σουγιούλ, ο Χαιρόπουλος, ο Γιαννίδης, ο Κορίνθιος και ο Γούναρης.

Η σύγχρονη ενορχήστρωση των τραγουδιών έγινε από τον Δαυίδ Ναχμία. Οι τραγουδιστές Χρυσούλα Στεφανάκη, Θάνος Πολύδωρας και Μαρία Κανελοπούλου προσεγγίζουν με σεβασμό την αγαπημένη αυτή εποχή.

Μουσικοί: Παναγιώτα Γιαννακά (κλαρινέτο) Μάκης Σκληρός (τρομπέτα) Γιώργος Αναπλιώτης (τρομπόνι) Κώστας Μαυρίδης (μπάσο)  Αγγελική Κουφού (ακορντεόν)  Οδυσσέας Ζαφειρόπουλος (βιολί).