Μόνο 16 ημέρες απομένουν ακόμη για το μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς, τη μεγαλύτερη φετινή συναυλία της Αθήνας, την παρθενική εμφάνιση στην Ελλάδα μιας διάσημης super star, της μοναδικής Lady Gaga. O προσωπικός χαιρετισμός της προς την χώρα μας και το ελληνικό κοινό, δίνει το σύνθημα για την τελική ευθεία: «Γεια σου Ελλάδα! Είμαι η Lady Gaga και ανυπομονώ να έρθω με το ARTPOP ball στην Αθήνα, στις 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ!».

Τα εισιτήρια της πολυαναμενόμενης συναυλίας πωλούνται πλέον με καταιγιστικούς ρυθμούς και όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να … τρέξουν. Τα περίφημα Golden Standing εξαντλήθηκαν και από σήμερα η συγκεκριμένη ζώνη είναι sold out και κατακόκκινη στο σχετικό site προπώλησης, ενώ και τα VIP ακολουθούν πολύ σύντομα, όπως σαφώς διαφαίνεται.

Σήμερα επίσης, επιτέλους ανακοινώνονται επίσημα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σκηνής που θα υποδεχθεί και θα υποστηρίξει αυτό το φαντασμαγορικό show, ενώ δίνονται στην δημοσιότητα σχεδιαγράμματα και φωτογραφίες της. Μιας σκηνής με ονοματεπώνυμο αφού πρόκειται για την περίφημη “Fat Lady”, ένα ιστορικό stage – από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη και τον κόσμο-  που στο παρελθόν υπηρέτησε τεράστια show άλλων μεγάλων star.

H «Χοντρή Κυρία» λοιπόν σε συνδυασμό με τα special εφέ, τους εκπληκτικούς φωτισμούς, τα υπέροχα χορευτικά και φυσικά την παρουσία της άλλης Μεγάλης Κυρίας, της ίδιας της Lady Gaga, υπόσχονται στο κοινό μία αξέχαστη και μοναδική εμπειρία. Ένα λαμπερό show, πρωτόγνωρων προδιαγραφών που συνδυάζει την μουσική και το τραγούδι, με τον χορό και τη μόδα, ένα εκθαμβωτικό big event που παρασύρει το κοινό σε ένα χαρούμενο, εκπληκτικό πάρτυ.

Το καλύτερο πάρτυ της χρονιάς με την υπογραφή της Lady Gaga, των 5 μουσικών της και των 14 χορευτών της, που στην παγκόσμια περιοδεία του με τίτλο «Lady Gaga’s artRAVE the ARTPOP ball» κάνει έναν από τους 78 σταθμού του και την χώρα μας.

Μια συναυλία που θα αφήσει εποχή αφού ήδη μέχρι τώρα στέφεται από τεράστια επιτυχία (οι φανατικοί θαυμαστές στις μέχρι τώρα εμφανίσεις, δημιουργούν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ενώ οι περισσότερες συναυλίες που ακολουθούν είναι sold out) κάτι που αναμένεται να γίνει και στην Αθήνα.

Μια συναυλία στην οποία θα απολαύσουμε live 24 τραγούδια συμπεριλαμβανομένων και των “Applause”, “G.U.I”, & “Do what you want” από το πρόσφατο άλμπουμ της ARTPOP το οποίο ήταν στη θέση #1 του Billboard Top 200, αλλά και παλιά αγαπημένα όπως τα «Telephone”, “Just Dance”, “Born this Way” & “Bad Romance”.

“Music, Fashion, Dance, Party” λοιπόν στις 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ. Θα είμαστε φυσικά εκεί, στο ραντεβού με τη μεγάλη ντίβα της διεθνούς μουσικής σκηνής, το απόλυτο pop icon, τη δημιουργό και super star Lady Gaga, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο απόγειο της ακμής της, της παραγωγικότητας και της φήμης της!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

FAT LADY:

Το management της περιοδείας αποφάσισε στους κλειστούς χώρους (Αρένες) να χρησιμοποιήσει μια μικρότερη σκηνή με δύο catwalk ενώ στα ανοιχτά στάδια πολύ μεγαλύτερες σκηνές τύπου «Festival stage». Για την Αθήνα επιλέχθηκε (σε συνειρμό με το όνομα της Lady Gaga;) μια από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες σκηνές διεθνώς, η περίφημη Fat Lady. Η επιβλητική  «Χοντρή Κυρία» ταξιδεύει στην χώρα μας από τη Γερμανία με 14 νταλίκες και 30 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό να την συνοδεύουν, ενώ απαιτεί για το τελικό στήσιμο της 6 ολόκληρες μέρες. Στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει πολλά μεγάλα show διάσημων καλλιτεχνών, ενώ οι αριθμοί και τα χαρακτηριστικά της είναι αν μη τι άλλο άκρως εντυπωσιακά:

– Συνολικό μήκος: 50 μέτρα

– Μεγαλύτερο βάθος: 31 μέτρα

– Συνολικό ύψος από το έδαφος με το roof: 21 μέτρα ( στο ύψος δηλαδή περίπου μιας επταώροφης οικοδομής)

– Συνολικό εμβαδόν stage: περίπου 2000m2 από τα οποία τα μισά περίπου είναι κάτω από το roof.

– Στο stage θα κρεμαστούν δύο γιγαντοοθόνες LED και επί πλέον 30 τόνοι ηχητικών και φωνητικών μηχανημάτων για ειδικά εφέ.

ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

– 28 νταλίκες μεταφέρουν τον εξοπλισμό (πέραν των 14 του stage)

– Ειδικά booths τοποθετούνται για τις 14 αλλαγές κοστουμιών που γίνονται επί σκηνής.

– 170 άτομα (τεχνικοί, προσωπικό κλπ.) συνοδεύουν το show

– 1500 άτομα θα εργαστούν από Ελλάδα

– 21.346 ώρες εργασίας χρειάστηκαν σε τεχνικούς, μηχανικούς, στυλίστες, μουσικούς, χορευτές και χορογράφων για να σχεδιάσουν το show.

Το Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball διοργανώνεται από τη ΛΑΒΡΥΣ και είναι μια παραγωγή της Live Nation Global Touring.

Πληροφορίες για την παγκόσμια περιοδεία και τα εισιτήρια μπορείτε να βρείτε στο www.ladygaga.com και στο www.littlemonsters.com