Η LeasePlan Hellas υποδέχεται το 2015 με μία πρωτότυπη δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και σας προσκαλεί στις 10 & 11 Ιανουαρίου 2015 σε μία ξεχωριστή παράσταση φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τίτλο «Άντε πάλι, ακόμα ένας Ρωμαίος και Ιουλιέττα», που αναμένεται να προσφέρει άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους θεατές.

Πιο συγκεκριμένα, η θεατρική ομάδα της LeasePlan Hellas, η οποία απαρτίζεται από εργαζομένους της εταιρείας ανεβάζει στο θέατρο Άννα-Μαρία Καλουτά, στο Νέο Κόσμο, την ξεκαρδιστική κωμωδία, «Άντε πάλι, ακόμα ένας Ρωμαίος και Ιουλιέττα», σε σκηνοθεσία Ελευθερίας Βερβέρη σε δύο παραστάσεις.

Ο κάθε θεατής υποστηρίζει το σκοπό με όποιο ποσό επιθυμεί να καταβάλλει και το σύνολο των εσόδων, θα διατεθεί για την ενίσχυση και υποστήριξη του «Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΕΛΙΖΑ – Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού».

Περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με τη LeasePlan Hellas

Η LeasePlan δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2003. Σήμερα, διαχειρίζεται περισσότερα από 12.000 αυτοκίνητα, εξυπηρετώντας περισσότερους από 1.400 πελάτες. Το ανθρώπινο δυναμικό της LeasePlan Ελλάς αποτελείται από 80 εργαζομένους και έχει επιβραβευθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει με υψηλότατο δείκτη (TRI*M Index 81) στην Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών (Customer Satisfaction Survey – 2013).