Το Εργαστήρι Μαιρηβή και ο Στέλιος Πελασγός σας προσκαλούν σε μια ανοιχτή γιορτή προφορικού λόγου το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 στις 20.00, με αφορμή την λήξη του φετινή ολοκλήρωση του κύκλου «Πώς να ιστορώ;» που γέννησε παραμυθάδες της ζωής και της φαντασίας.

Ελάτε να ακούσετε και να διηγηθείτε αληθινές ή φανταστικές ιστορίες μαζί με τους φετινούς αλλά και τους παλαιότερους καλφάδες της προφορικής αφήγησης Στέλιου Πελασγού. Το Εργαστήρι προφορικής λογοτεχνίας και αφήγησης λειτουργεί ανελλιπώς από το 2000 και έχει δώσει φτερά σε εκατοντάδες αφηγήτριες και αφηγητές που με τον προφορικό και τον γραπτό λόγο ομορφαίνουν τα παιδικά όνειρα και τα ενήλικα οράματα.

Και μη ξεχνάτε…

Εργαστήρι Αφήγησης με τον Στέλιο Πελασγό

Ιστορητή, Δρ. παιδαγωγικής, συγγραφέα

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Ώρα: 10 π.μ. – 3 μ.μ.

Η τελευταία συνάντηση!!!

Πώς να ιστορώ μαρτυρίες, αναμνήσεις και περιστατικά ζωής

Το Σάββατο είναι η τελευταία συνάντηση του φετινού εργαστηρίου και οι συμμετέχοντες θα μάθουν και θα δοκιμαστούν για να απαντήσουν στην ερώτηση «Πώς να ιστορώ ιστορίες ζωής;».

Οι συναντήσεις είναι αυτοτελείς και μπορεί κανείς να τις παρακολουθήσει χωρίς να έχει παρακολουθήσει τις προηγούμενες.

Τα εργαστήρια είναι βιωματικά και βασίζονται στην μέθοδο της μαθητείας και στην στενή σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στα μέλη της ομάδας και ανάμεσα σε κάθε μαθητευόμενο και τον Μάστορα.

Η κατεύθυνση κάθε συνάντησης προσαρμόζεται στις δυνάμεις και στις ανάγκες των μελών της εκάστοτε ομάδας.