ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

 

Αναστασία Παπαθεοδώρου LIVE
Πέμπτη 13 Απριλίου 2017, στις 21:00

Μια ιδιαίτερη performer και πολύπλευρη καλλιτέχνις, η Αναστασία Παπαθεοδώρου σκηνοθετεί τον εαυτό της στο café του Νομισματικού Μουσείου την Πέμπτη 13 Απριλίου στις 9 μ.μ. Σε μία σόλο βραδιά με τζαζ και κινηματογραφικές μουσικές θα αυτοσχεδιάσει σε γαλλικούς, αγγλικούς και γερμανικούς στίχους.


Scarlet Nights LIVE
Πέμπτη 20 Απριλίου 2017, στις 21:00

H Δώρα Τσίγκα, ο Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος και ο Σωτήρης Πέπελας επιστρέφουν στο café του Νομισματικού Μουσείου σε μια ατμοσφαιρική μουσική βραδιά την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017. Έχοντας ήδη συνεργαστεί με πολλούς και αξιόλογους μουσικούς της εγχώριας jazz -και όχι μόνο- σκηνής, το τρίο θα μας ταξιδέψει πίσω στην εποχή των vocal jazz, των blues, και του swing, σε ακουστική διάθεση, με επιρροές από την Billie Holliday μέχρι τον Tom Waits και από την Nina Simone και τον Nat King Cole μέχρι την Etta James, αλλά και με διασκευές σύγχρονων καλλιτεχνών του χώρου.


Γιώργης Χριστοδούλου LIVE
Πέμπτη 27 Απριλίου 2017, στις 21:00

Ο Γιώργης Χριστοδούλου (φωνή) και ο Χάρης Σταυρακάκης (πιάνο/ακορντεόν) σας προσκαλούν στο café του Νομισματικού Μουσείου για μια ιδιαίτερη βραδιά, γεμάτη τραγούδια από την 19χρονη πορεία του Γιώργη στη δισκογραφία, με τραγούδια από τον πρώτο του δίσκο, «Γιαπωνέζικοι κήποι» μέχρι την πιο πρόσφατη εργασία του, «Ο Αττίκ στο Παρίσι», βασισμένη στα πρώτα, ανέκδοτα έως τώρα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη.


DILEMMA LIVE
Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, στις 21:00

Οι αγαπημένοι DILEMMA  επιστρέφουν  στο café του Νομισματικού Μουσείου  και στο πλαίσιο των αφιερωμάτων τους, αγγίζουν τη μουσική  σκηνή της  δεκαετίας  των 90’s παρουσιάζοντας αγαπημένα κομμάτια. Ακόμη, θα ακούσουμε ένα δείγμα από το πέμπτο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Οι DILEMMA, συνεπείς σ’ αυτό που αντιπροσωπεύουν, χρησιμοποιούν στοιχεία από την κλασική, την jazz και τη new wave σκηνή με rock αποχρώσεις, ξεδιπλώνοντας συναισθήματα από τις πιο σκοτεινές ενδοσκοπήσεις, μέχρι τον πιο φωτεινό λυρισμό.