Το Angry Young & Poor fest επιστρέφει για δεύτερη φορά από την World\’s Appreciated Kitsch, δημιουργώντας και πάλι μια σειρά από shows, που στόχο έχουν να αναδείξουν underground μπάντες από τον ευρύτερο χώρο της Ευρωπαϊκής και εγχώριας hardcore / punk σκηνής.

Το Angry Young & Poor fest επιστρέφει για δεύτερη φορά από την World\’s Appreciated Kitsch, δημιουργώντας και πάλι μια σειρά από shows, που στόχο έχουν να αναδείξουν underground μπάντες από τον ευρύτερο χώρο της Ευρωπαϊκής και εγχώριας hardcore / punk σκηνής.

Το πρώτο ανάλογο φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε πριν περίπου 1,5 μήνα, με την συμμετοχή των True Believers (Γαλλία), To The Embers (Ιταλία), Τοξικά Απόβλητα, Human Battle και No Way Out.

Η συνέχεια έρχεται στις 14 Μαρτίου στο γνωστό συναυλιακό χώρο της Αθήνας, στο AN Club, παρουσιάζοντας τους Straight Opposition, Not Found, B.L.E.E.D., Day Oof και Fall In The Edge.

Oι Straight Opposition έρχονται από την μικρή πόλη Pescara της γειτονικής Ιταλίας και υπάρχουν στην σκηνή εδώ και 4 χρόνια, έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους 2 full length albums (το 2ο μόλις κυκλοφόρησε από την Indelirium Records και τιτλοφορείται Gathered Against Mediocracy), συμμετοχές σε πολλές συλλογές, ένα split (κυκλοφορεί την ημέρα της συναυλίας…) με Bounz The Ball και Good Old Days, καθώς και πάνω από 110 συναυλίες σε όλη την Ευρώπη (www.myspace.com/straightopposition).

Οι επίσης Ιταλοί Not Found, από το Τορίνο, είναι μια ήδη γνωστή σε αρκετούς μπάντα, μιας και υπάρχουν εδώ και 7 χρόνια περίπου, έχοντας demos, 2 EPs και 2 full length albums και παίζοντας ασταμάτητα στην χώρα τους. Έρχονται στην χώρα μας για δύο shows σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ ακολουθεί η πρώτη ολοκληρωμένη ευρωπαϊκή τους περιοδεία (www.myspace.com/notfoundhc).

Οι B.L.E.E.D είναι δικοί μας και ακούγεται ήδη ότι είναι μια από τις καλύτερες ανερχόμενες μπάντες της Αθηναϊκής metalcore σκηνής. Υπάρχουν από το 2004, αλλά μόλις πριν δύο χρόνια οριστικοποίησαν το line up τους. Παίζουν συνέχεια σε shows και πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησαν ένα καλοδουλεμένο debut album (από την Trailblazer Records), μουσικά επηρεασμένο από μπάντες όπως οι Darkest Hour και οι As I Lay Dying (www.myspace.com/bleedathens).

Οι Day Oof (και όχι Off…) κινούνται σε μελωδικό punk rock, pop punk, hardcore, metal riffs, όλα πεταμένα στο blender! Σύντομα κυκλοφορεί το πρώτο τους δισκάκι από την Cannonball Records (www.myspace.com/dayoffathens).

Και τέλος, οι Fall In The Edge, νέοι και Αθηναίοι! Παίζουν πολύ καλό μελωδικό SoCal punk rock, επηρεασμένο από όλες τις μεγάλες μπάντες του είδους, αλλά φιλτραρισμένο από το δικό τους προσωπικό στυλ. Δεν έχουν κάποια έτοιμη κυκλοφορία ακόμα, παρά μόνο μια συμμετοχή στην συλλογή Barely Legal της Cannonball Records (www.myspace.com/fallinthedge).

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαρτίου, ημέρα που θα κυκλοφορήσει και το 3 way split με Straight Opposition (Italy), Bounz The Ball (Austria) και Good Old Days (Poland), σε 127 αντίτυπα μόνο, από την World\’s Appreciated Kitsch.

DJ set της βραδιάς από Avopolis: Core (www.avopolis.gr/core)!

Info
2ο Angry Young & Poor Fest
14 Μαρτίου
An Club, Σολωμού 13 – 15, Εξάρχεια
Τηλ.: 210 3305056-8
Με την υποστήριξη:
Dildo Tattoo Studio – www.myspace.com/dildostudio
7inch Distro – http://www.7inch.gr/
Flipside Skateboard Magazine – www.myspace.com/flipsidemagazine
Επικοινωνία:
http://www.wakhc.blogspot.com/
www.myspace.com/keepitrealhc