Ποιος δεν αισθάνεται χαρά όταν ανοίγει ένα δώρο; Όταν σκίζει το περιτύλιγμα; Όταν κοιτάει γεμάτος με αγωνία το περιεχόμενο; Αν θέλεις και εσύ να χαρίσεις χαμόγελα στους φίλους σου ή να βρεις έναν λόγο για να φτιάξεις τη διάθεσή σου, πάντα υπάρχει μία αφορμή.

Η αναζήτηση του τέλειου δώρου δεν είναι εύκολη, ειδικά αν γνωρίζεις τους φίλους σου αρκετό καιρό και νιώθεις πως μετά από τόσα χρόνια οι επιλογές σου είναι περιορισμένες. Ώρες μπροστά στις βιτρίνες, βόλτες από μαγαζί σε μαγαζί και αγωνία για την επιλογή σου… Αναζητάς κάτι που θα τους κάνει να αισθανθούν όμορφα, κάτι πρωτότυπο, ένα δώρο που θα τους κάνει να σε θυμούνται για πάντα!

Μην ξεχνάς ότι η ομορφιά πηγάζει από το εσωτερικό! Για αυτό το sloggi επιστρέφει με τις καλύτερες πολύχρωμες προτάσεις αλλά και κάτι νέο, τις σειρές Evernew και Evernew Lace! Τα νέα ανθεκτικά εσώρουχα δεν ξεχωρίζουν μόνο για την άνεση και την ποιότητά τους. Τα Evernew και Evernew Lace προσφέρουν «Εγγύηση για πάντα»! Αυτό σημαίνει πώς αν κάποιο προϊόν φθαρεί ή χαλάσει, οι φίλοι σου θα έχουν τη δυνατότητα να το αλλάξουν εντελώς δωρεάν με ένα άλλο. Οποιαδήποτε στιγμή, ακόμη και μετά από πολλά χρόνια! Έτσι, γίνονται το δώρο που θα κάνει τα αγαπημένα σου πρόσωπα να σε θυμούνται για πάντα!

Έχεις νιώσει την απογοήτευση όταν έπρεπε να αποχωριστείς ένα από τα αγαπημένα σου κομμάτια; Είναι γεγονός πως με το χρόνο και τις πλύσεις τα ρούχα φθείρονται και έτσι κάποια μέρα έρχεται η στιγμή που θα πρέπει να φύγουν από την ντουλάπα σου. Με τη νέα collection sloggi δεν χρειάζεται να ανησυχείς για αυτό. 

Τα εσώρουχα Evernew κάνουν τη διαφορά γιατί είναι φτιαγμένα από τέσσερις φορές πιο ανθεκτικό βαμβάκι, που σημαίνει ότι δεν ξεφτίζουν και δεν χαλάνε! Για να δείχνουν και να τα αισθάνεσαι πάντα σαν… καινούρια. Το επαναστατικό ύφασμα της σειράς διασφαλίζει την απόλυτη εφαρμογή, τη διατήρηση της φόρμας και των χρωμάτων ακόμα και μετά από πολλά πλυσίματα…

Διάλεξε ανάλογα με τις ανάγκες σου! Επίλεξε τα Evernew αν θέλεις κάτι λιτό και κομψό για να υπάρχει ελευθερία κινήσεων από το πρωί μέχρι το βράδυ. Προτίμησε τα Evernew Lace με διακοσμητική και μαλακή δαντέλα στα τελειώματα αν θέλεις κάτι πιο θηλυκό και σέξι. Είναι ένας ιδανικός τρόπος να κάνεις την καθημερινότητά λίγο πιο εύκολη και άνετη!

Κάνε ένα μικρό δώρο στις φίλες σου ή…. στον εαυτό σου! Μην ξεχνάς ότι τα Χριστούγεννα έρχονται τον επόμενο μήνα. Βάλε τα Evernew στη λίστα σου και κάνε μια μικρή έκπληξη σε όλους όσους αγαπάς!