Η Amita Motion, πάντα με θετική ενέργεια, απέσπασε Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Best Engagement Strategy» στα Digital Media (DIME) Awards 2015 που διοργάνωσε η Boussias Communications για το Amita Motion Positive Club που ανέπτυξε σε συνεργασία με το MAD TV.

Μέσα από ένα σύνολο δημιουργικών ενεργειών, το Amita Motion Positive Club έγινε το πιο θετικό club της χρονιάς και ένα ισχυρό online community που προσέφερε ξεχωριστές εμπειρίες στους fans, παρέα με αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα, οι Demy, Josephine,  MEΛISSES, Stan, Κωνσταντίνος Αργυρός, Στέλιος Λεγάκης,  Κώστας Μαρτάκης,  Μηδενιστής και  η Ελένη Φουρέιρα εκπροσώπησαν κάθε μία εμπειρία καλώντας τους νέους να συμμετέχουν και να ζήσουν μοναδικές στιγμές!

Message me, Audition for fun, Hugs & Kisses for Positive Cause, Dance, Ringtone, My famous BFF, Positive Music Room, Positive Music Trip και Positive Xmas Tree, ήταν οι 9 εμπειρίες που αποκαλύπτονταν σταδιακά και μοίρασαν θετική ενέργεια όλη τη χρονιά.

Για την υποστήριξη του Amita Motion Positive Club δημιουργήθηκε μια ειδική πλατφόρμα, η οποία προσέφερε δυνατότητες διασύνδεσης με Facebook, Twitter, YouTube καθώς και με το τηλεοπτικό πρόγραμμα του MAD TV. Παράλληλα, για κάθε μία από τις 9 εμπειρίες, δημιουργήθηκαν αντίστοιχες εφαρμογές στο Facebook, video και photo shootings αλλά και meet n’ greet events με τους αγαπημένους καλλιτέχνες. Μέσω του μηχανισμού που αναπτύχθηκε, οι χρήστες είχαν τη δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας συμμετέχοντας και αλληλεπιδρώντας καθ’ όλη τη διάρκεια των ενεργειών.

Το Amita Motion Positive Club με νούμερα:

ü  Συνολικά 65.180 συμμετοχές

ü  15.883 unique χρήστες

ü  Περισσότερα από 14.138.502 views των συνολικών multimedia υλικών

Με αφορμή τη διάκριση αυτή, η Aντιγόνη Παγουλάτου, Διευθύντρια Marketing της Coca-Cola Τρία Έψιλον δήλωσε: «Η διάκριση αυτή μας γεμίζει χαρά και θετική ενέργεια. Η δυνατή παρουσία της Amita Motion στα social media επιβραβεύτηκε για μια ακόμη φορά, αποδεικνύοντας ότι αναπτύσσει ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με τους νέους,  χαρίζοντας τους διαδραστικές και ευχάριστες εμπειρίες. Η Amita Motion είναι ο χυμός συνώνυμο της θετικής ενέργειας που μας εμπνέει να συνεχίζουμε να δημιουργούμε πρωτοποριακά projectκαι να μοιραζόμαστε μοναδικές στιγμές με το κοινό».

Μπορείτε να απολαύσετε όλα τα video του Amita Motion Positive Group στο: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7x82BfBldQyt3-6A6EAhso-CFOpOsF8M

Join amita motion on:

Facebook: www.facebook.com/amitamotion

Twitter: www.twitter.com/amitamotion 

Instagram: instagram.com/amitamotion

YouTube: www.youtube.com/AmitaMotionOfficial

Website: www.thetikienergeia.gr