Το Αλλάζω χέρια αφηγείται τις περιπέτειες ενός βιβλίου, και μέσα απο αυτές γνωρίζουμε την αξία της γνώσης,  κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Κέδρος…

Ένα παλιό, συλλεκτικό παιδικό βιβλίο αλλάζει συνεχώς χέρια και αφηγείται τις περιπέτειές του. Κάποιοι το αγκαλιάζουν με αγάπη, άλλοι αδιαφορούν εντελώς. Άνθρωποι και βιβλία όμως κινδυνεύουν από το Ροβέρτο, έναν πάμπλουτο που στόχο έχει να κατακτήσει τον κόσμο, να εξαφανίσει τη γνώση και να μετατρέψει τους ανθρώπους σε πειθήνια ζώα.
Ο ανιψιός του ο Άρης, που υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με το θείο του, θα συνεργαστεί με τη Βιολέτα και τον παππού Ασημάκη για την αποκάλυψη της αλήθειας.

Ανατροπές, δράση, συγκίνηση και χιούμορ συνθέτουν ένα συναρπαστικό βιβλίο για την αξία της γνώσης και τους κινδύνους που κρύβει η ημιμάθεια.

ΜΑΝΟΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ
Συγγραφέας, ηθοποιός και σκηνοθέτης. Έχει γράψει πολλά θεατρικά έργα για μεγάλους και παιδιά, που έχουν παιχτεί στο θέατρο και στο κρατικό ραδιόφωνο.
Διδάσκει Iστορία Θεάτρου και Λογοτεχνίας σε διάφορες δραματικές σχολές.

ΣΠΥΡΟΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ
Γεννήθηκε το 1976 στην Aθήνα. Απόφοιτος του Τμήματος Μεσαιωνικής και Νοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Aθηνών. Από το 1994 δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφράσεων, έχοντας μεταφράσει στα ελληνικά, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες: Pokemon, Digi-mon, Jason & the Heroes of Olympus, Ghostbusters, Hellboy, Disney’s Teacher’s Pet, Disney’s Mickey Mouse Club, Football stories, Diabolik, Disney’s Recess, Little Bill, Dragonball Z, Disney’s P.B. & Jelly, κ.ά.