Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε την ακύρωση του Lalibela Festival 2020, του νέου τριήμερου καλοκαιρινού φεστιβάλ, που θα γινόταν για πρώτη φορά, αυτόν τον Ιούλιο, στην ακτή της Βουλιαγμένης. Είχαμε υποσχεθεί τρεις μέρες γεμάτες μουσική, χορό και ξεφάντωμα στην καρδιά του καλοκαιριού, δίπλα στο κύμα.

Είχαμε προσκαλέσει πάνω από 80 καλλιτέχνες, από όλο τον κόσμο, για να δημιουργήσουμε μαζί το απόλυτο soundtrack ενός αξέχαστου καλοκαιριού! Δουλεύαμε εντατικά τα τελευταία χρόνια για να σας παρουσιάσουμε ένα μοναδικό φεστιβάλ για τα ελληνικά δεδομένα, μια ολοήμερη εμπειρία δίπλα στην θάλασσα, μια τριήμερη απόδραση στην πιο όμορφη ακτή, που δεν θα είχε να ζηλέψει σε τίποτα τα μεγαλύτερα διεθνή φεστιβάλ.

Το Lalibela είναι μια ιδέα που δουλεύεται τα τελευταία τρία χρόνια από festival lovers για festival lovers. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε το ιδανικό φεστιβάλ για εμάς, ένα φεστιβάλ που δεν θα ξεκίναγε και θα τελείωνε στο καλλιτεχνικό line up, αλλά θα ήταν (και θα είναι, το καλοκαίρι του 2021) μια all day αξέχαστη εμπειρία για όλες τις ηλικίες.

Θέλαμε να τα έχει όλα το Lalibela (και θα τα έχει όλα, το καλοκαίρι του 2021) μουσική, χορό, φαγητό, ποτό, παράλληλες δραστηριότητες για όλα τα γούστα και ανυπομονούσαμε να σας το παρουσιάσουμε. Θέλαμε και θέλουμε να χτίσουμε μαζί αυτό το φεστιβάλ. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να φτιάξουμε έναν θεσμό και ένα community που κάθε χρόνο θα προσφέρει και κάτι καινούργιο.

Και από την μία μέρα στην άλλη, από εκεί που σχεδιάζαμε την ανακοίνωσή νέων ονομάτων (βλ. Ms. Laurin Hill, Hot Chip) φτάσαμε σε μια νέα κατάσταση που την επιβάλλει η εξάπλωση του COVID-19 και η ακύρωση αυτής της μεγάλης γιορτής είναι αναπόφευκτη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στηρίξατε αυτό το νέο εγχείρημα καθώς η ανταπόκριση μέσω της προαγοράς εισιτήριων ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Το Lalibela είναι ένα όνειρο ζωής ,που δεν θα εγκαταλείψουμε. Ζούμε στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου, σε μια πόλη ζωντανή και πάντα έτοιμη να υποδεχτεί όλους όσους αγαπούν τη μουσική, τον χορό, τον ήλιο, τη θάλασσα, την ξεγνοιασιά. Επιλέγοντας το καλύτερο σκηνικό και με την θέληση να φέρουμε εκεί τους μουσικούς μας ήρωες και να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε με κάθε λεπτομέρεια το Lalibela 2021. Μη σταματάτε να ονειρεύεστε, να ακούτε μουσική, να χορεύετε, να προσέχετε το περιβάλλον, να πιστεύετε στο ανέφικτο. Το καλοκαίρι είναι κοντά και μέσα μας.

Stay safe and…sing, swim, dance, repeat!