Ακρόαση για την παράσταση Ρωμαίος και Ιουλιέτα στο Θέατρο Πάνθεον

Νέους και νέες αναζητεί ο Δημήτρης Λιγνάδης για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους των νεαρών ηρώων του έργου "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που θα ανέβει την Άνοιξη του 2016 στο θέατρο Πάνθεον.

Νέους και νέες αναζητεί ο Δημήτρης Λιγνάδης για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους των νεαρών ηρώων του έργου “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που θα ανέβει την Άνοιξη του 2016 στο θέατρο Πάνθεον.

Η ακρόαση θα γίνει στο θέατρο, τη Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015.



Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν “σκηνική” ηλικία 17 – 25 ετών και να προετοιμάσουν για παρουσίαση ένα έμμετρο ποίημα (Έλληνα ποιητή, ή σε ελληνική μετάφραση) και ένα τραγούδι. Επίσης θα λάβουν μέρος σε χορογραφία την οποία θα διδαχθούν.

Σε περίπτωση που κάποιος-α, δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, η συμμετοχή θα επιτραπεί μόνο εφόσον υπάρχει -εγγράφως- η σύμφωνη γνώμη και η συνοδεία του στον χώρο της ακρόασης, από το γονέα ή κηδεμόνα.

Υποβολή βιογραφικών (με συνημμένες, αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες), μέχρι την Πέμπτη 25/06/15 στην ηλεκτρονική διεύθυνση pantheonauditions@p-group.gr με την ένδειξη «ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ».

Η πρώτη επιλογή θα γίνει από τα βιογραφικά και οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά για την ημέρα και ώρα της ακρόασης.

x
Το CultureNow.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγηση στο site. Συμφωνώ