Το Beton7 και η Ναταλία Καποδίστρια παρουσιάζουν το θεατρικό μονόλογο με τίτλο “Ακόλαστες εσπερίδες του Ανδρέα Στάικου,

 

Η Εύα Παπαγιάννη, «διάσημη συγγραφέας», προετοιμάζεται για άλλο ένα «δείπνο», που έχει το τυπικό μιας διονυσιακής όσο και φινετσάτης τελετουργίας. Το μυθιστόρημά της, στο οποίο εξιστορεί – μεταξύ άλλων – τις ερωτικές της περιπέτειες, γίνεται μπεστ σέλερ, κάνοντάς την διάσημη και πλούσια. Ένα γράμμα, ωστόσο, ανάμεσα στα εκατοντάδες των θαυμαστών της, έρχεται να… ανατρέψει αναπάντεχα το σκηνικό!

 

Ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους ελληνικούς θεατρικούς μονολόγους. Υπό την επήρεια του θεάτρου, μια γυναίκα ανακαλεί στο παρόν μια ζωή που έχει ξεχασθεί.

Μια θαυμαστή ευκαιρία για μια ηθοποιό να «εκτεθεί» πάνω σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις, τη ματαιότητα της ζωής, τη φύση του έρωτα… Το «θέατρο» μέσα στην ζωή!

Η παράσταση “ΑΚΟΛΑΣΤΕΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ” του Ανδρέα Στάικου, παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία, στον πολυχώρο «Πολύτεχνο» στην πόλη της Κέρκυρας (Απρίλιος 2013), στο Θέατρο «Απόλλων» στη Πάτρα (Μάιος 2013) και στο φεστιβάλ του ΜΟΝ ΡΕΠΟ, στην Κέρκυρα (Ιούλιος 2013).

 

Τον χειμώνα 2013- 2014 θα παρουσιαστεί εκτός από το BETON7, στα Γιάννενα, την Πάτρα, την Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της περιφέρειας.

 

Η παράσταση έλαβε θετικές κριτικές από το κοινό και την ημερήσιο Κερκυραϊκό τύπο.

 

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Ναταλία Καποδίστρια Σκηνικό – Κοστούμι: Ναταλία Καποδίστρια Μουσική επιμέλεια: Ναταλία Καποδίστρια
Φωτισμοί – μίξη ήχων: Ιάσονας Χάμιλτον- Φάουλ Φωτογραφίες: Χρύσα Αχλάδη – Μαρία Οικονόμου