Η γκαλερί του Black Duck υποδέχεται τον Regis Looten και την έκθεση ζωγραφικής «Άγριο Σιτάρι». Από τις 31 Ιανουαρίου μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2017, θα περιπλανηθούμε σε έναν κόσμο αντιθέσεων, όπως η ίδια η ζωή.

Ο Regis Looten είναι ένας δυναμικός καλλιτέχνης, για τον οποίο ο καμβάς συμβολίζει την αναστολή της καταδίκης του παραλογισμού της ζωής. Η δουλειά του είναι μια σύγχρονη μορφή εξπρεσιονισμού που εξετάζει τα φωτεινά όρια της ζωής με αφαιρετική ματιά.

Οι ελαιογραφίες που παρουσιάζονται στην γκαλερί του Black Duck είναι σπάνια δείγματα της δουλειάς του, μιας και έχει δημιουργήσει περιορισμένο αριθμό ελαιογραφιών μικρού μεγέθους. Τα σχήματα είναι τραχιά και τα χρώματα «μιλούν» δυνατά τη δική τους γλώσσα. Γνωστός στο φιλότεχνο αθηναϊκό κοινό,  έπειτα από 5 εκθέσεις στην πόλη μας, αποκαλύπτει στην γκαλερί του Black Duck νέες πτυχές της δουλειάς του.

Παρατηρώντας την έκθεση «Άγριο Σιτάρι», οι επισκέπτες θα συνειδητοποιήσουν την καλλιτεχνική ωριμότητα του Regis Looten. Το κοινό θα διακρίνει ότι πίσω από την απότομη έκφραση, η δουλειά του επικοινωνεί την καθολική αγάπη.

Τα έργα του Regis Looten είναι οικονομικά προσιτά, διότι σύμφωνα με την φιλοσοφία του, η τέχνη είναι μέσο έκφρασης συναισθημάτων για όλους και όχι προϊόν για λίγους.