Το έργο Ο Βροχοποιός του Ρίτσαρτ Νας, σε μετάφραση – διασκευή με τίτλο 39 Βαθμοί Κελσίου της Ελένης Ράντου και σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα ανεβαίνει για τη φετινή χειμερινή σεζόν στο Θέατρο Διάνα.

Το έργο του Νας θεωρείται ένα από τα αριστουργήματα του Παγκόσμιου θεάτρου, το οποίο διαδραματίζεται σε ένα τοπίο  απελπιστικής ξηρασίας και αφόρητης ζέστης όπου μια οικογένεια βράζει μες στις ανεκπλήρωτες επιθυμίες της, στους καταπιεσμένους πόθους της, στις διαφορές και τα χάσματα ανάμεσα τους, στα  όνειρά τους, που κινδυνεύουν να ματαιωθούν…

Ένας απροσδόκητος, ακάλεστος επισκέπτης θα δοκιμάσει την πίστη και τους φόβους τους, τις αντοχές, μα πιο πολύ τη λογική  τους… ένα κράμα θαυματοποιού και απατεώνα, ο οποίος υποστηρίζει ότι μπορεί έναντι αμοιβής να φέρει βροχή στη δοκιμαζόμενη από παρατεταμένη ξηρασία περιοχή.

Με λίγα λόγια το έργο πραγματεύεται την πίστη των ανθρώπων ακόμα και σε έναν τσαρλατάνο, για ένα καλύτερο αύριο, όταν όλες οι ελπίδες δείχνουν να έχουν εξανεμιστεί.

Παίζουν οι ηθοποιοί Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Αγγελική Παπαθεμελή, Ορφέας Αυγουστίδης, Ερρίκος Λίτσης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Αλέξανδρος Παρίσης. Σε πρώτη εμφάνιση και ο Νεκτάριος Λουκιανός.