Μια live αναπαράσταση μιας ολόκληρης συναυλίας του Βασιλιά της ποπ Michael Jackson το 1992 θα λάβει χώρα επί σκηνής στο Gagarin 205

την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010. Η συναυλία που θα αναπαρασταθεί πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι στο πλαίσιο του Dangerous Tour και θα αποδοθεί με την πλήρη setlist, τις χορογραφίες και τα κουστούμια του show.

Στη σκηνή του Gagarin τα: Jam, Wanna Be Startin Something, Human Nature, Smooth Criminal, I Just Can’t Stop Loving You, She’s Out of My Life, I Want You Back, The Love You Save, I’ll Be There, Thriller, Billie Jean, Workin’ Day And Night, Beat It, Will You Be There, Black or White, Heal the World και Man in the Mirror.

Στο \”ρόλο\” του Michael – ο σωσίας του από τη Γαλλία Steve Mickson με τη συνοδεία τεσσάρων χορευτών του αποδίδοντας με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και σεβασμό στο αυθεντικό, όλα τα μέρη της δίωρης συναυλίας. Μαζί του, guest vocalists στα τραγούδια Jam, I\’ll Be There και I Just Can\’t Stop Loving You, μεταξύ των οποίων και η Νικόλ Παπαριστοδέμου, φιναλίστ του φετινού Greek Idol! Δε μένουμε όμως εκεί! Χορεύουμε ως μέλη του Thrill Athens στα αγαπημένα μας τραγούδια Beat It και Will You Be There, όπως μόνο εμείς ξέρουμε.

Αποτίνουμε φόρο τιμής και προβάλουμε το πλούσιο ανθρωπιστικό έργο του Βασιλία της Ποπ. Συνεχίζουμε μετά τις 11 το βράδυ με ένα all-Michael πάρτυ, λίγες ώρες πριν το τέλος του 2010! Γιορτάζουμε το παρόν και μέλλον του αγαπημένου μας καλλιτέχνη μέσα από τις νέες 3 κυκλοφορίες του συνεργαζόμενοι με τις εταιρείες διανομής τους και προσφέροντας αποκλείστικα δώρα κατά τη διάρκεια της βραδιάς. (νέα άλμπουμ \”Michael\”, dvd boxsets \”Vision\” και συλλετικά δώρα).

Χορεύουμε ζωντάνα το νέο παιχνίδι Michael Jackson: The Experience (Wii) στη σκηνή του Gagarin συνεργασία με την CD Media, μαθαίνοντας τις κινήσεις των πιο χαρακτηριστικών χορογραφίων του! Kερδίστε 10 The Experience Wii παιχνίδια κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Συμμετέχουμε ενεργά κατά τη διάρκεια του live και του πάρτυ δημιουργώντας ένα πραγματικό ΜJ συναυλιακό κλίμα! Ένα μοναδικό αφιέρωμα από τους φαν του Michael, για τους φαν του – έρχεται!

Πώς θα δημιουργήσουμε αυτό το αφιέρωμα

Το show του Δεκεμβρίου, ένα αφιέρωμα στο Dangerous Tour του Michael Jackson – και βασισμένο στη setlist των τότε συναυλιών – πρόκειται να στηθεί εξ’ ολοκλήρου από μελή της ομάδας μας και εθελοντές. Το Thrill Athens θα συνεργαστεί επίσημα και με το IEK AKMH, οι σπουδαστές του οποίου θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία της βραδιάς μέσα από διαφόρους κλάδους ειδικοτήτων, όπως επαγγελματικό/θεατρικό μακιγιάζ και κομμωτική, σκηνοθεσία, εικονοληψία, video editing και ηχοληψία.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια μεγάλη ανεξάρτητη “hand made” παραγωγή από νέους ανθρώπους -ερασιτέχνες και επαγγελματίες -ως φόρος τιμής των ελλήνων θαυμαστών του Michael Jackson στον ίδιο και τη συναυλία της Αθηνάς (1992) που ποτέ δεν είδαμε.

Oι ίδιοι οι θαυμαστές του Βασιλιά της Ποπ, με τις γνώσεις και την αγάπη τους πάνω στο έργο του, καλούνται να αναπαραστήσουν την ατμόσφαιρα και αίσθηση μιας συναυλίας του! Τα μέλη της ομάδας θα καλύψουν κάθε πιθανή λεπτομέρεια που πρέπει να περιέχει ένα Michael Jackson tribute show, από το φωτισμό και τα συνοδευτικά videos, μέχρι τα κουστούμια και τα χαρακτηριστικά και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμα εφέ των συναυλιών του καλλιτέχνη.

Tι θα περιέχει

Το “Dangerous” αφιέρωμα αποτελείται από δυο μέρη. Το πρώτο, συναυλιακό μέρος, περιλαμβάνει 17 τραγούδια και 11 χορογραφίες, μια πλήρη δηλαδή setlist της περιοδείας Dangerous, με live φωνητικά, backing τραγουδιστές, guest εμφανίσεις στα τραγούδια “Jam’, “I Just Can’t Stop Loving You”, \”I\’ll Be There\” και “Black or White” και τις χορογραφίες των κομματιών από τους τέσσερις χορευτές της ομάδας του Steve Mickson.

Η setlist περιλαμβάνει τα: Jam, Wanna Be Startin Something, Human Nature, Smooth Criminal, I Just Can’t Stop Loving You, She’s Out of My Life, I Want You Back, The Love You Save, I’ll Be There, Thriller, Billie Jean, Workin’ Day And Night, Beat It, Will You Be There, Black or White, Heal the World και Man in the Mirror.

 Thrill Athens και χορευτικά flashmob

Η χορευτική ομάδα Thrill Athens, συνεχώς αυξανόμενη σε μέλη (η οποία αποτελείται από θαυμαστές του Βασιλιά της Ποπ και χορευτές κάθε επιπέδου και ηλικίας), διοργανώνει από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, μια σειρά από θεματικά event (χορευτικά flashmob και πάρτυ) αφιερωμένα στον αγαπημένο της καλλιτέχνη, προσκαλώντας τον κόσμο να λάβει μέρος κυρίως μέσω διαδικτύου. To Thrill Athens θα παρουσιάσει δυο νέα flashmob κατά τη διάρκεια του αφιερώματος.

Τα μέλη της ομάδας θα διανείμουν φυλλάδια κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών σε δρόμους της Αθήνας, ενώ οι συμμετέχοντες στο χορευτικό θα εκτελούν mini flashmobs του “Βeat It” με σκοπό να κερδίσουν την προσοχή των περαστικών και να ενημερώσουν για το αφιέρωμα μας! 
 

Gagarin 205 και after show παρτυ

Το Gagarin 205, ο μεγαλύτερος κλειστός συναυλιακός χώρος στην Αθήνα, χωρητικότητας 1.200 ατόμων, με άψογο ήχο και προδιαγραφές, θα φιλοξενήσει το Dangerous Tribute με την πλήρη υποστήριξη του τεχνικού προσωπικού του.

Η βραδιά θα κορυφωθεί μετά τη λήξη της συναυλίας, με ένα after show πάρτυ το οποίο θα περιλαμβάνει dj sets (καλύπτοντας ολόκληρη την μουσική διαδρομή του Βασιλιά της Ποπ), προβολές σπάνιου οπτικού υλικού (επίσημα clip, live εμφανίσεις, making of, fan videos), χορευτικά performances, διαγωνισμούς με συλλεκτικά δώρα και κληρώσεις.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο εξώστης του Gagarin θα φιλοξενήσει έκθεση σπάνιων Dangerour Tour memorabilia – μεταξύ των οποίων και αντικείμενα που αποτέλεσαν μέρος της προώθησης της συναυλίας της Αθήνας του 1992. Λεπτομέρειες για το πάρτυ που θα ακολουθήσει έρχονται!