Τα adidas Originals, το διαχρονικό brand, που συνδυάζει αρμονικά τις αθλητικές καταβολές με το πρωτότυπο και αυθεντικό lifestyle, συνεχίζει την

παράδοση των πιο πετυχημένων urban (αστικών) parties και διοργανώνει στις 12 Ιουνίου στο SIX D.O.G.S στο Μοναστηράκι το πιο Οriginal Street Party του φετινού Καλοκαιριού, με ανοικτή πρόσκληση σε όλους. 

Σε συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης του αdidas Οriginals House Party και με αφορμή τη νέα επικοινωνιακή καμπάνια των adidas Originals με θέμα The street where Originality Lives, τα adidas Originals δημιουργούν μια γειτονιά που συγκε-ντρώνει ένα εκλεκτικό μείγμα μοναδικών προσωπικοτήτων από τον χώρο της μουσικής, της μόδας και του αθλητισμού. Το street Party των adidas Originals αντικατροπρίζει με  ένα  μοναδικό τρόπο τον αυθεντικό χαρακτήρα κα την ποπ κουλτούρα του brand.

Ο εξωτερικός χώρος του SIX  D.O.G.S,  θα μεταμορφωθεί με ένα δημιουργικό  set-up, παραμπέμποντας σε ένα σύγχρονο street wear τρόπο ζωής. Παράλληλα στο party, θα φιλοξενηθούν happenings από skaters, graffiti designers, χορευτές και live dj sets από γνωστούς DJS, δημιουργώντας μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα για όλους τους φίλους των adidas Οriginals που μοιράζονται  το ιδιο πάθος για κάθε τι αυθεντικό και ξεχωριστό.

Τα adidas Originals,  το brand με το αθλητικό παρελθόν και το σύγχρονο lifestyle μπορεί να γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι στις ζωές όλων μας. Mε σήμα το τριφύλλι (trefoil) εκφράζει την αυθεντικότητα , τη δημιουργικότητα και την καινοτομία του κάθε  τύπου άνθρώπου ανεξάρτητα αν είναι Rocker, skater, μουσικός ή αθλητής.