Επειδή οι ανθρώπινες ζωές δεν είναι προς πώληση, ενώνουμε τη φωνή μας ενάντια στο trafficking, με ένα μουσικό φεστιβάλ με τη Νατάσα Μποφίλιου, τους Locomondo, τον Αλέξανδρο Αντωνίου, τους Disconnected και τους Kazoo, στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2013 στη Θεσσαλονίκη.

Στο 1ο A21 FREEDOM FEST θα μας υποδεχθούν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013, για να τραγουδήσουμε μαζί σε ρυθμούς reggae και όχι μόνο οι μοναδικοί Locomondo, οι οποίοι θα ρίξουν «βόμβες χαράς» αλλά και ευαισθητοποίησης με τη βοήθεια των Κazoo και των Disconnected.

Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος συνεχίζουν το μαγικό τους ταξίδι. Σε μια μουσική παράσταση γεμάτη Φως, συγκίνηση, δύναμη, εκρηκτικές διασκευές και σημαντικές στιγμές από το ρεπερτόριο που καθόρισε την πορεία της Νατάσας Μποφίλιου έως σήμερα.

Με το “Πέρασμα των Μάγων” οι τρεις δημιουργοί, όντας «κιόλας τριάντα», συγκεφαλαιώνουν μια δεκαετία, ολοκληρώνουν έναν μεγάλο κύκλο, και προετοιμάζουν το έδαφος για τα επόμενα βήματά τους. Όλοι μαζί ενώνουν τις φωνές τους, για να ακουστεί παντού πως η Θεσσαλονίκη συμμετέχει ενεργά στον αγώνα ενάντια στο trafficking. Τη βραδιά θα ανοίξει ο Αλέξανδρος Αντωνίου με ροκ και έντεχνη διάθεση.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η στήριξη του έργου της Α21 CAMPAIGN (www.a21.gr) και η ενημέρωση του κοινού για το φαινόμενο του trafficking, τους τρόπους προστασίας, και τις ευκαιρίες για εθελοντισμό.