Εργαλείο, συνθέτης, ξεναγός, αρχιτέκτονας και λογιστής συνθέτουν την performance A VICIOUS CYCLE. Ένας φαύλος κύκλος ζωής, ένα μέρος μιας ζωής, ένας κύκλος μέσα σε άπειρους άλλους. Αιμορραγία, ωοθυλακική φάση, ωορρηξία, ωχρινική φάση. Το πέρασμα του ατόμου από την ζωή, στον θάνατο, στην αναγέννηση. Η ανηφόρα την οποία ανεβαίνει ο Σίσυφος, γνωρίζοντας πως τελεσίδικα θα ξαναβρεθεί στην αρχή της.

Το A VICIOUS CYCLE είναι μια performance βασισμένη σε ποιήματα και πεζά της Α. Επίθετης και το live sound design του Reaktiv. Έχει διάρκεια 1 ώρα και 30 λεπτά. Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας θα πραγματοποιηθεί 4 φορές μέσα σε δύο εβδομάδες. Η πόρτα ανοίγει στις 20:00 και κλείνει αυστηρά στις 21:00. Παρακαλούμε για την έγκαιρη άφιξη σας στον χώρο.

Σκηνοθεσία: Βίνα Σέργη, Α. Επίθετη
Εργαλείο: Α. Επίθετη
Συνθέτης: Reaktiv
Ξεναγός: Βίνα Σέργη
Αρχιτέκτονας: The Krank
Λογιστής: Ερατώ Τρίκα
Artwork αφίσας: Μίλτος Δίγκας
Design αφίσας: The Krank

· Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας παρακαλούμε να προμηθευτείτε εγκαίρως το εισιτήριο σας από τα σημεία προπώλησης ή να κάνετε τηλεφωνική κράτηση.
· Η πόρτα ανοίγει στις 20:00 και η είσοδος στον χώρο θα γίνεται ΑΥΣΤΗΡΑ μέχρι τις 21:00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για όσ# δεν έχουν ήδη εισιτήριο.
· Κατά την διάρκεια της performance δεν επιτρέπονται φωτογραφίες και video.
· Στον χώρο θα λειτουργεί bar σε όλη την διάρκεια της performance.
· Για την ασφάλεια όλων, παρακαλούμε να φοράτε τις μάσκες σας καθ’ όλη την διάρκεια της performance.
· Αντίτυπα όλων των εντύπων του The Bad Poetry Social Club θα είναι διαθέσιμα στο bar.