Για την διάσωση του West Bank Café πραγματοποιήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου ένας μαραθώνιος έρανος καθώς βρίσκεται στα πρόθυρα του κλεισίματος του λόγω της πανδημίας.

Ο Αλ Πατσίνο είπε για το εστιατόριο στο Page Six: «Το “West Bank Café” πάντα σήμαινε πολλά για μένα. Είναι εκεί στη μέση των πάντων και είναι ανοιχτό σε όλους. Είναι πολύ παρήγορο να γνωρίζεις ότι είναι εκεί».

«Το φαγητό είναι πάντα φρέσκο και καλό, η ατμόσφαιρα ζεστή και, είτε το πιστεύετε είτε όχι, κάθε βράδυ στο κάτω μέρος πραγματοποιούνται διάφορες παραστάσεις και μίνι-παιχνίδια. Το να χάσουμε ένα μέρος σαν αυτό θα ήταν μια απώλεια για τη μεγάλη μας πόλη. Για μένα, είναι ένα ορόσημο… μέρος, από τα λίγα, που δίνει την ταυτότητά μας στην πόλη – χαμηλών τόνων, αλλά της Νέας Υόρκης».

«Η ατμόσφαιρα είναι η σωστή με τα παράθυρα ανοιχτά… Υπήρχαν νύχτες που καθόμασταν εκεί βλέποντας το χιόνι να πέφτει έξω. Υπάρχουν μέρη που έχουν ατμόσφαιρα, το “West Bank Café” έχει μια ατμόσφαιρα και η ατμόσφαιρα είναι απλή και ζωντανή…».

Ο έρανος στοχεύει να εξοφλήσει το χρέος του 2020 που προκλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας και να πληρώσει το ενοίκιο της Δυτικής Όχθης για το 2021 «για να του δώσει χρόνο να σταθεί στα πόδια του».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ