Ένας μήνας έμεινε για την έναρξη του 6oυ Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτμου – ένας τόπος συνάντησης κινηματογραφιστών απο όλο το κόσμο – που έχει γίνει θεσμός με πολλούς και σημαντικούς υποστηρικτές καθώς επίσης και με ένα ένθερμο σινεφίλ κοινό.

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά η Πάτμος μας καλεί! Ετοιμάζουμε βαλίτσες και δίνουμε ραντεβού στην επταήμερη γιορτή του ανεξάρτητου κινηματογράφου!

Πρεμιέρες, ταινίες μεγάλου μήκους μυθοπλασίας και ντοκυμαντέρ, πλούσιο πρόγραμμα μικρού μήκους ταινιών σε συνεργασία με άλλα Διεθνή Φεστιβάλ, workshops με κορυφαίους κινηματογραφιστές όπως ο Luke W. Moody από το BRITDOC Foundation, η Caroline L. Dysinger από το Tisch Film School του NYU, ο παραγωγός και σκηνοθέτης Jesper Jack από το House of Real Documentary, οι σκηνοθέτες Τάσος Μπουλμέτης, Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, Kωσταντίνος Γιάνναρης, Βασίλης Κατσούπης, Μαριάννα Οικονόμου, Ελιάνα Αμπραβανέλ, οι παραγωγοί Δήμητρα Κουζή και Θανάσης Καραθάνος καθώς και οι βραβευμένοι σκηνοθέτες ταινιών μικρού μήκους, Ludo Vici και Alexander Kroetsch, και παράλληλα δρώμενα συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για να γράψουμε τη δική μας προσωπική ιστορία.