Το θέατρο Coronet θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα για τη
χειμερινή περίοδο 2008-2009, την κωμωδία των Jose Miguel Contreras και
Ana Rivas 5gynaikes.com. Πέντε γυναίκες, πέντε διαφορετικές προσεγγίσεις στο αιώνιο θέμα: γιατί οι άντρες διαρκούν λίγο; Γιατί όπως λένε οι δημοσκοπήσεις υπάρχουν πιο πολλές γυναίκες από άντρες, ενώ γεννιούνται περισσότερα αγόρια από κορίτσια. Πού χάνονται οι άντρες στην διαδρομή;

Σε αυτό το ερώτημα προσπαθούν να απαντήσουν οι 5γυναίκες.com συντάσσοντας ένα εγχειρίδιο οδηγιών για το πώς πρέπει οι γυναίκες να χειρίζονται αυτά τα ευαίσθητα μηχανήματα που ονομάζονται άντρες.

Ένα εγχειρίδιο χρήσης των ανδρών για καλύτερες και μακροβιότερες επιδόσεις μέσα από πέντε μονολόγους από πέντε εντελώς διαφορετικούς τύπους γυναικών. Και μία ακόμα ηθοποιός σ’ ένα ρόλο έκπληξη για το κοινό αφού αυτό συμμετέχει από την στιγμή που πατάει το πόδι του στο θέατρο.

Η παράσταση 5γυναικες.com έκανε πρεμιέρα το 2002 στο θέατρο Αλκαζάρ στη Μαδρίτη και την είδαν 1.0000.000 θεατές και 800.000 στην Βαρκελώνη. Από τότε, όπου παίζεται το σήμα ‘sold out’ κρέμεται στο ταμείο το θεάτρου.

Τα κείμενα είναι του Jose Miguel Contreras και της Ana Rivas, την σκηνοθεσία και την διασκευή έχει αναλάβει η Βαρβάρα Δούκα, την μουσική επιμέλεια ο Στάθης Παρασκευόπουλος και τα κοστούμια η Μαρία Αφεντάκη  

Στην παράσταση παίζουν η Αβαγιανού Ντίνα, η Ανδρεοπούλου Ανθή, η Αποστόλου Ευγενία, η Γανωτή Σάρα, η Ντάλιου Αρετή και η Πολυδεράκη Νέλλη.