Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το GAZARTE, ο αγαπημένος χώρος της πόλης, φοράει το γιορτινά του και υποδέχεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με ζεστασιά, χαμόγελα, πολλή μουσική και αστραφτερές παρουσίες!

Με το ανανεωμένο Theater Stage στο ισόγειο και το νέο Roof Stage με τη γυάλινη στέγη στον πρώτο όροφο απ’ όπου απολαμβάνεις τη θέα στο βιομηχανικό Γκάζι και τον βράχο της Ακρόπολης, να φιλοξενούν παράλληλες μουσικές εκδηλώσεις και τις δύο αυτές μέρες, η απόλαυση θα είναι πολυεπίπεδη! Παράλληλα, τα εορταστικά μενού που φλερτάρουν με την υψηλή γαστρονομία και τις ιδιαίτερες πτυχές της μεσογειακής κουζίνας στο γιορτινά στολισμένο ζεστό bar του 1ου ορόφου και με ιδανικό soundtrack από τους DJ’s μας, εγγυώνται την απόλυτα εορταστική ατμόσφαιρα και ένα πάρτυ που θα κρατήσει μέχρι το πρωί!

Ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα και μενού για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς:

Το Gazarte υποδέχεται το 2016 με ένα μεγάλο πάρτι και καλεσμένους όλους εσάς! Οικοδεσπότες, οι σούπερ-κεφάτοι Swinging Cats και οι βασιλιάδες των πάρτυ Wedding Singers θα μας κάνουν να ξεφαντώσουμε και να χορέψουμε ξέφρενα, για να μας βρει ο νέος χρόνος το 2015 με το πιο πλατύ χαμόγελο! Την σκυτάλη θα πάρουν οι εξειδικευμένοι στα parties DJ’s του Gazarte μέχρι το ξημέρωμα της πρώτης ημέρας του νέου χρόνου γιατί αυτήν τη νύχτα… κανείς δεν θα κοιμηθεί!!!

Τheater Stage

Οι γνωστοί για την ενέργειά τους, Swingin’ Cats, στο Theater Stage, θα μας πάνε σε swing & rock n’roll μονοπάτια, ακολουθώντας την επιτυχημένη ρετρό συνταγή τους που θα κάνει τους πάντες να βρουν ρυθμό και να χορέψουν.  Ανανεωμένοι, αλλά με το ίδιο κέφι που χαρακτηρίζει τα live τους και έτοιμοι για ξεφάντωμα, φορούν τα γιορτινά τους και με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο από τον αυθεντικό vintage ήχο τους, ετοιμάζονται να σας φέρουν γούρι για μια αξέχαστη Παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Roof Stage

Φυσικά, ο καινούριος χρόνος πρέπει να μας βρει με ωραίες γεύσεις και εκλεκτά αρώματα. Το μενού της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς είναι εκλεκτό και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις…Κι αμέσως μετά θα ακολουθήσει η διαγαλαξιακή cover band, οι αγαπημένοι και λαμπεροί Wedding Singers, τα live των οποίων είναι μια έκρηξη αγάπης, χορού, αστερόσκονης και χορευτικής διάθεσης με βάση τα ’90s και ό,τι πρέπει για ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Θα μας ξεσηκώσουν με ενέργεια, δύναμη, κέφι και έντονη χορευτική διάθεση στο μεγάλο party που στήνουν στο Roof Stage για καλό…ποδαρικό! Κι ο νέος χρόνος θα ξεκινήσει με πάρτυ από τους residents DJ’s για ατέλειωτο χορό που θα μας βρει να κοιτάμε την πρώτη ανατολή του 2016 από τον ουρανό του Gazarte!

Μενού Πρωτοχρονιάς

Πρώτο πιάτο

Millefeuille σολομού και θαλασσινών, αρωματισμένο με σέλερι και σιμπουλέτ, με sauce limoncello

Σαλάτα

Cocktail λαχανικών με κατσικίσιο τυρί, φιλέ μανταρινιού και αμυγδάλου, με vinaigrette μπαλσάμικο και τσίλι

Κυρίως πιάτο

Rib-eye με πουρέ πατάτας αρωματισμένο με θυμάρι, συνοδευόμενο από ψητά λαχανικά και sauce πορτσίνι

Γλυκό

Πανδαισία σοκολάτας

68 ευρώ/άτομο