Ο Παύλος Παυλίδης μαζί τους B-Movies ξεκινούν, για ακόμη μια χρονιά, τις χειμερινές τους εμφανίσεις, από το PASSPORT στον Πειραιά.

Μετά από το κλείσιμο της καλοκαιρινής τους περιοδείας στην Τεχνόπολη, με το κεντρικό τους live στην Αθήνα να αποτελεί μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του Παύλου και των B-movies εδώ και χρόνια, όπως αναφέρθηκε σε όλα τα reviews που δημοσιεύθηκαν, επιστρέφουν στο PassPort για 2 εκρηκτικά live!

Μια αναδρομή στα τραγούδια των Ξύλινων Σπαθιών αλλά και στη μετέπειτα πορεία του Παύλου ως και την τελευταία δισκογραφική του δουλειά.

Τα Σάββατα 31/10 & 7/11 στο Passport ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies, παρέα με τον κόσμο, θα στήσουν ξανά την δική τους γιορτή και είναι όλοι καλεσμένοι…

Οι B-Movies είναι:

Τόλης Δεληγιάννης (μπάσο), Αλέκος Σπανίδης (τύμπανα), Ορέστης Μπενέκας (πλήκτρα), Σάκης Αζάς (κιθάρα)


AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η συναυλία του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου 2015 δεν θα πραγματοποιηθεί

Ενημερώνουμε δημοσιογράφους και κοινό ότι η προγραμματισμένη για αυτό το Σάββατο, συναυλία του Παύλου Παυλίδη και των B-Movies, στο PassPort, ακυρώνεται.

Η ομάδα του PassPort “μετακομίζει” προσεχώς σε νέο χώρο, σε κεντρικό σημείο στην Αθήνα, κίνηση για την οποία θα πληροφορηθείτε περισσότερα τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ως επισφράγιση αυτών των 5 χρόνων που το PassPort πρωταγωνίστησε στα πολιτιστικά πράγματα του Πειραιά, είχε επιλεγεί η εν λόγω συναυλία της 7ης Νοεμβρίου. Αλλωστε, με τον Παύλο Παυλίδη είχαμε τη χαρά να κάνουμε την έναρξή μας τον Οκτώβριο του 2010!

Ωστόσο, λόγω αιφνίδιας ανάγκης να παραδοθεί ο χώρος νωρίτερα από το προγραμματισμένο, παρά τις προσπάθειές μας, η συναυλία δεν θα πραγματοποιηθεί.

Οσοι είχατε ήδη προμηθευτεί τα εισιτήριά σας, μπορείτε να τα εξαργυρώσετε στα σημεία προπώλησης, ενώ ειδικά για όσους τα αγόρασαν μέσω του δικτύου καταστημάτων Public και του www.public.gr, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο PassPort Art (διεύθυνση: Ανδρούτσου 151, Πειραιάς – Τηλ. 210 4130 153).

Οπως αναφέραμε και παραπάνω, θα είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε σύντομα για τη νέα στέγη του PassPort, καθώς και για τις πρώτες προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Η ομάδα του PassPort