Το 3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του συλλόγου Α.Τ.ΟΜΑ είναι γεγονός! Μετά από 2 πετυχημένα φεστιβάλ και με την εμπειρία που έχουμε πλέον αποκτήσει στις 8 – 9 – 10 Ιουλίου 2016 ο σύλλογος Α.Τ.ΟΜΑ σας προσκαλεί στον συνεταιρισμό ΜΑΡΚΟ στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας να παρακολουθήσετε ένα διαφορετικό φεστιβάλ που συνδυάζει πολλά καλλιτεχνικά δρώμενα και προσπαθεί να καλύψει διαφορετικά είδη τεχνών.

Το 3ο πολιτιστικό φεστιβάλ Α.Τ.ΟΜΑ θα περιλαμβάνει:

Live graffiti από την ομάδα Fullcolor, Θεατρικά δρώμενα, Χορευτικά δρώμενα, Έκθεση ζωγραφικής, λογοτεχνίας και φωτογραφίας.

Live stage με ποικιλία ειδών μουσικής. Το line up προς το παρόν περιλαμβάνει μπάντες και καλλιτέχνες όπως : Theodore, Solarmonkeys, Ορθολογιστές (Rationalistas), Anser, Fool in the Box, 10code, 7odds, chewing gun, Twinsanity, Visual Voices.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι:

– να προταθεί ένας εναλλακτικός τρόπος διασκέδασης για την νεολαία του τόπου, μια ανάγκη που θεωρούμε πως είναι υπαρκτή και άμεση,

– να δοθεί το έναυσμα στους νέους να εκφραστούν μέσω πολιτιστικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων,

– και σε ένα ευρύτερο επίπεδο, να προτείνουμε έναν εναλλακτικό τρόπο συνύπαρξης και δημιουργίας.

Ο χαρακτήρας του φεστιβάλ όπως και τα 2 τελευταία χρόνια θα είναι αποκλειστικά κοινωνικός και πολιτιστικός, μη κερδοσκοπικός, και με διάθεση από μέρους μας, να συνδυαστεί και με άλλες κοινωφελείς δραστηριότητες της περιοχής μας, όπως την συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων, έτσι ώστε να προάγει, ως εγχείρημα, πέραν του πολιτισμού, και αξίες αλληλεγγύης.

Η επιλογή του χώρου του συνεταιρισμού της ΜΑΡΚΟ έγινε, καθώς τον θεωρούμε τον πλέον κατάλληλο για τέτοιου είδους εκδηλώσεις, θεωρώντας πως διαθέτει την κατάλληλη αισθητική και η πολυμορφικότητα του χώρου θυμίζει μία νέα Τεχνόπολης. Επίσης αποτελεί έναν ιστορικό χώρο για την περιοχή και θα είναι μια καλή ευκαιρία να αναδειχθεί η σπουδαιότητα του στις νεότερες γενιές, οι οποίες ως επί το πλείστον δεν την γνωρίζουν.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!