Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο Ο πρίγκιπας Μισός της Κατερίνας Ανωγιαννάκη σε εικονογράφηση του  Κρίγκου Πετρούλα.

Αν είσαι όμορφος, έξυπνος και πρίγκιπας, η ζωή μοιάζει σχετικά εύκολη! Εκτός κι αν έχεις τη συνήθεια ν’ αφήνεις τα πάντα… ΜΙΣΑ. Πώς περιμένεις μετά να σου εμπιστευτούν ΟΛΟΚΛΗΡΟ βασίλειο; Έλα όμως που ο δικός μας πρίγκιπας δε φιλοδοξεί να γίνει βασιλιάς! Έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του! «Τρίχες» θα πουν με ένα στόμα οι γονείς του. «Ακριβώς!» θα απαντήσει ο πρίγκιπας, ψαλιδίζοντας τα όνειρά τους. Γιατί ο πρίγκιπας Μισός είναι αποφασισμένος να κάνει το δικό του! Θα καταφέρει άραγε να ολοκληρώσει κάτι στη ζωή του;

Η Κατερίνα Ανωγιαννάκη είναι παιδαγωγός προσχολικής αγωγής, απόφοιτη του Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Έχει ειδικευτεί στην Παιδαγωγική Θεάτρου. Έχει εργαστεί ως εμψυχώτρια θεατρικής αγωγής σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία και από το 2000 σχεδιάζει και οργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά σε συνεργασία με διάφορους φορείς (Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δήμος Αθηναίων κ.ά.). Εκπαιδευτικές δράσεις της έχουν παρουσιαστεί σε παιδαγωγικά συνέδρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Από το 2011 πραγματοποιεί επιμορφώσεις εκπαιδευτικών σε θέματα σχετικά με την Τέχνη στην Εκπαίδευση. Παράλληλα ασχολείται με τη διασκευή, σκηνοθεσία και παιδαγωγική επιμέλεια παιδικών θεατρικών παραστάσεων. Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορούν τα βιβλία της Ένα δέντρο για τις 4 εποχές του χρόνου – Σχέδια εργασίας για την προσχολική εκπαίδευση και Γνωρίζω το σώμα μου μέσα από την τέχνη: Γλυπτική, ζωγραφική, φωτογραφία – Σχέδια εργασίας για την προσχολική εκπαίδευση. Είναι ιδρυτικό μέλος του χώρου δημιουργικών δράσεων «Μικρές Ιστορίες», ενός πολυχώρου για παιδιά και ενήλικες (www.mikresistories.gr).