Μετά την απήχηση του πρώτου Athens International Culinary Film Festival (AICFF) των Ημερών Γαστρονομίας 2014 στο Μουσείο Μπενάκη, η συνέχεια του κατέστη επιβεβλημένη.

Το 2ο AICFF επανέρχεται με ακόμη περισσότερες εκδηλώσεις και προβολές φιλμ μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ και animation μικρού και μεγάλου μήκους από όλο τον κόσμο, με θέμα πάντα την τροφή, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό της γεύσης.

Στο πλαίσιο του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Γαστρονομικού Κινηματογράφου Αθήνας, οι διοργανωτές προσκαλούν δημιουργούς από όλη την Ελλάδα να υποβάλουν ταινία μικρού μήκους γαστρονομικού ενδιαφέροντος (διάρκειας έως 40’) σε ψηφιακή μορφή (πχ. avi, mpeg4, mov), έως τις 30 Απριλίου 2015.

Όπως και στο περσινό Φεστιβάλ, τμήμα ενός από τα short films που θα υποβληθούν, θα επιλεχθεί τιμητικά από τους διοργανωτές για να κοσμήσει το επίσημο spot της φετινής διοργάνωσης των Ημερών Γαστρονομίας και του AICFF 2015.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 22, 23 και 24 Μαΐου 2015, στις Ημέρες Γαστρονομίας, στο Μουσείο Μπενάκη.

Περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητα υποβολής συμμετοχών στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ: http://www.imeres-gastronomias.gr/aicff/submission.html