Το 1ο Puzzemusik Festival συνεχίζεται και περιλαμβάνει δυο ενδιαφέρουσες συναυλίες.

Πιο αναλυτικά, ο Σωτήρης Δεμπόνος θα προσφέρει μια μουσική βραδιά στη Knot Gallery την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013, ενώ την επόμενη ημέρα το Jazz Art θα φιλοξενήσει το Γιάννη Κασέτα

Ο Σωτήρης Δεμπόνος στη Knot Gallery:

Οι ζωντανές εμφανίσεις του Σωτήρη Δεμπόνου είναι σπάνιες. Στο πλαίσιο του Puzzlemusik Festival επισκέπτεται εκ νέου (με την άλλη ματιά που χαρίζει η χρονική απόσταση από τα γεγονότα) το υλικό του Film Musik ενώ παράλληλα θα μας δώσει μια πρώτη μικρή γεύση από το επερχόμενο Blue Nevus άλμπουμ του.

Μαζί με τον Σωτήρη Δεμπόνο (custom μαντολινοκίθαρο, λούπες και live electronics), ο Γιώργος Κίτσιος (ηλεκτρικό πεντάχορδο βιολί). 

 

Τοποθεσία: Knot Gallery, Μιχαλακοπούλου 206 και Πύρρου (είσοδος από Πύρρου), Αθήνα

Ημερομηνία: Παρασκευή  19 Απριλίου 2013,οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30.

Είσοδος: 5 €.

 Γιάννης Κασέτας

Ο Γιάννης Κασέτας και οι Funk Wizards, στο Jazz Art:

Οι ηχογραφήσεις του επόμενου άλμπουμ του Γιάννη Κασέτα έχουν ήδη ξεκινήσει στη Νέα Υόρκη (!) Σε αυτό το live στο Jazz Art στα Πετράλωνα  ο Κασέτας (με τη σύμπραξη των Funk Wizards που εμφανίζονται ξανά μετά από καιρό απουσίας από τα συναυλιακά δρώμενα) παρουσιάζει για πρώτη φορά live συνθέσεις από το επερχόμενο αυτό (και προς το παρόν άτιτλο) άλμπουμ.

Γιάννης Κασέτας (σαξόφωνο), Απόστολος Λεβεντόπουλος (κιθάρα), Γιώργος Γαλόπουλος (κοντραμπάσο), Σεραφείμ Μπέλλος (ντραμς), Λουκία Παλαιολόγου (φωνή).


Τοποθεσία: Jazz Art, Καλλισθένους 87, Πλ.Μερκούρη, Άνω Πετράλωνα.

Ημερομηνία: Σάββατο 20 Απριλίου 2013, είσοδος για το Live από τις 22.30

Ελεύθερη είσοδος.