Φεστιβάλ αφιερωμένο στο χρώμα, τον άνεμο & τη φαντασία!

Ζωγραφίζουμε τον ουρανό, παίζουμε με τον άνεμο, απογειώνουμε τη φαντασία και κυρίως, κοιτάμε ΨΗΛΑ!

Μια εναέρια πολύχρωμη φαντασμαγορική παράσταση, με πρωταγωνιστές γιγάντια kites σε ευφάνταστα σχέδια εμπνευσμένα από τον κόσμο της θάλασσας, τον άνεμο ή απλά τη φαντασία.

Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών του φεστιβάλ, μια απρόσμενη παρέα από γιγάντια χρωματιστά kites θα παρελάσουν στον ουρανό, δημιουργώντας μια αίσθηση «εναέριου» ονείρου.

Καλαμάρια, ψάρια «κλόουν», θαλάσσια σκουλήκια, μέδουσες, σαλάχια, ιππόκαμποι, προϊστορικοί τριλοβίτες και μια ντουζίνα από πολύχρωμα χταπόδια, μαζί με μια σειρά από άλλα σχέδια -αεροδυναμικά αλλά και .. «αλλόκοτα»- θα πετούν πάνω από την παραλία, προσφέροντας στους θεατές μια ανεπανάληπτη «οπτική» εμπειρία.

«Τιμώμενο» είδος του 1ου Kite Parade είναι το Χταπόδι γιατί συνδέεται άμεσα με την Ελληνική θάλασσα αλλά και γιατί «πετάει» με απίστευτη χάρη…

Η εμπειρία ωστόσο δεν θα είναι μόνο οπτική. Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να πετάξουν οι ίδιοι γιγάντια kites και να διαπιστώσουν πόσο «τραβάει» ένα 30μετρο χταπόδι!

Βασικός στόχος του kite parade είναι να μεταδώσει χαρά και αισιοδοξία, και να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν και να κοιτάνε ψηλά!

(Η ακριβής ώρα έναρξης και λήξης θα εξαρτηθεί και από τις καιρικές συνθήκες)