10 Χρόνια Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής γιορτάζει φέτος τα δέκα χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα. Ο διαγωνισμός άνοιξε και μπορείτε να αρχίσετε από τώρα να στέλνετε …

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής γιορτάζει φέτος τα δέκα χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα. Ο διαγωνισμός άνοιξε και μπορείτε να αρχίσετε από τώρα να στέλνετε τα demo σας…

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Γιορτή θα προωθήσει, θα στηρίξει, θα χρηματοδοτήσει, κάθε μουσική προσπάθεια που δύναται να ενταχθεί στο πρόγραμμα των εορτασμών σε μία από τις 21 πόλεις του Δικτύου.

Από το 1999, κάθε χρόνο ανελλιπώς, μουσικοί κάθε είδους μαζεύονται για να γιορτάσουν και να μοιραστούν με όλο τον κόσμο, το πάθος που τους ορίζει.

Φέτος ειδικά, σχεδιάστηκε μια σειρά από εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, σε συνεργασία με άλλους φορείς και σε ιδιαίτερους χώρους που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Παράλληλα με τα live events και τα μουσικά δρώμενα, αναμείνετε ειδικά workshops και δημιουργικά projects που θα σας  κρατήσουν …ζεστούς μέχρι τη Γιορτή της Μουσικής, το καλοκαίρι!

x
Το CultureNow.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγηση στο site. Συμφωνώ