Η Πλατφόρμα για το Μουσικό Θέατρο, STAGEDOOR πραγματοποιεί την παρουσίαση του πρώτου της εργαστηρίου 01 PROJECT – Στη σοφίτα, το Σάββατο, 4 και την Κυριακή, 5 Ιουνίου και ώρα 21.30 στο θέατρο 104.

Νέοι και ταλαντούχοι performers παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν αποσπάσματα από γνωστά μιούζικαλ, αφηγούμενοι τις αγωνίες, τα όνειρα τους, την πραγματικότητα γύρω τους, πιστεύοντας στη δύναμη της Τέχνης και της Μουσικής.

Καθοδηγούμενοι από τις συντονίστριες του STAGEDOOR την Βαρβάρα Δούκα, Σκηνοθέτη, την Cindi Triantos Τrent, Χορογράφος και Καθηγήτρια Μουσικού Θεάτρου και την Πέννη Ρίζου, Καθηγήτρια Φωνητικής και Τραγουδιού, 15 νέοι καλλιτέχνες ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους σε ένα απαιτητικό είδος και σας καλούν να ταξιδέψετε μαζί τους με Μουσική, Χορό και Τραγούδι.

Παίζουν οι: Αθηνά Δημητρακοπούλου, Γιώτα Καλλίνη, Αθηνά Κεφαλοπούλου, Ελένη Κότσωνα, Χριστίνα Κωνσταντινίδου, Γιώργος Μπούμπας, Ζέτα Ξαφάκη, Κατερίνα Πεφτίτση, Αμυμώνη Πρωτόπαπα, Κλαίρη Σαρρηκυριάκου, Κατερίνα Σιμάτου, Ζωή Σολδάτου, Άσπα Τζάννου, Μαριάννα Φλώρου.

Σας περιμένουμε!

Περισσότερες πληροφορίες για την Πλατφόρμα για το Μουσικό Θέατρο STAGEDOOR μπορείτε να δείτε εδώ.