Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

τονιος

Ευθέως, παρουσίαση του νέου CD του Πασχάλη Τόνιου στον Ιανό
Ο Πασχάλης Τόνιος παρουσιάζει στη σκηνή του Ιανού τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ευθέως» και θα μας ταξιδέψει από το χθες στο σήμερα.
«ΕΥΘΕΩΣ»: H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου
H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου έχει τίτλο «ΕΥΘΕΩΣ» κυκλοφορεί από την MLK και ταξιδεύει από το χθες στο σήμερα μέσα από τα συναισθήματα της μουσικής. Περιλαμβάνει τραγούδια απλά καθημερινά, με έντονο το ελληνικό στοιχείο, έντεχνο λαϊκό, και με κάποιες πινελιές παραδοσιακές.
11o Φεστιβάλ Πολιτισμικών Διαλόγων Ίκαρος – Icarus Festival 2016
Και φέτος το Φεστιβάλ Ίκαρος προχωράει στην 11η συνεχόμενη διοργάνωσή του!
Ύμνοι και άσματα σε βυζαντινές κλίμακες: Ο Πασχάλης Τόνιος στον Ιανό
Ο Πασχάλης Τόνιος θα βρίσκεται στο Ιανό στις 23 Απριλίου 2016, όπου θα ερμηνεύσει κατανυκτικούς ύμνους και τροπάρια της Μεγάλης εβδομάδας, άσματα από το έντεχνο τραγούδι σε ποίηση Σεφέρη, Ελύτη, κα.
1ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης: Πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Ν.Σμύρνη
Τον 1ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης "Nea Smyrni Historic Run" θα πλαισιώσουν πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων στις 3 & 4 Οκτωβρίου 2015.
Το Τρελόσπιτο στο Θέατρο ΠΚ: παράταση παραστάσεων
Η παράσταση χορού Το Τρελόσπιτο του Παύλου Κουρτίδη παίρνει παράταση και συνεχίζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Θέατρο ΠΚ μέχρι την 1η Μαρτίου 2015.
Το Τρελόσπιτο του Παύλου Κουρτίδη συνεχίζεται στο Θέατρο ΠΚ
Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία Το Τρελόσπιτο του χορογράφου Παύλου Κουρτίδη στο Θέατρο ΠΚ, στο Νέο Κόσμο κάθε Σάββατο και Κυριακή.
23η Έκθεση Βιβλίου στο Ναύπλιο
Η 23η Έκθεση Βιβλίου στο Ναύπλιο, που διοργανώνει το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και Τουρισμού Ναυπλίου, ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 1η Αυγούστου και μας περιμένει να την επισκεφτούμε μέχρι και την Κυριακή 24 Αυγούστου ...
Το τρελόσπιτο, του Παύλου Κουρτίδη στο Θέατρο ΠΚ
Ο Παύλος Κουρτίδης παρουσιάζει τη νέα θεατρική σεζόν το έργο του Το τρελόσπιτο, στο Θέατρο ΠΚ στο Νέο Κόσμο.
Ο Πασχάλης Τόνιος με την Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης στο Σταυρό του Νότου
Ο Πασχάλης Τόνιος, ερμηνευτής και συνθέτης, έχει τιμήσει την ελληνική μουσική ποικιλοτρόπως και το πράττει ξανά με αυτή την συνεργασία. Γνωρίζει σχεδόν όλο το έργο του Μίκη Θεοδωράκη, το οποίο έχει ερμηνεύσει εντός και εκτός Ελλάδος.
Ο Πασχάλης Τόνιος στο Passport. Μαζί του η Ζωή Παπαδοπούλου
Ο Πασχάλης Τόνιος εμφανίζεται για πρώτη φορά στο PassPort, για μια μοναδική συναυλία - αναδρομή στο Ελληνικό Τραγούδι, με τίτλο “Τραγούδια σε ύφεση”. Μαζί του η Ζωή Παπαδοπούλου.
Kill the-M - all στο Booze Cooperativa
Το Booze Upstairs Cooperativa παρουσιάζει την παράσταση Kill the-M-all σε σκηνοθεσία Ζαφείρη Χαϊτίδη. Η παράσταση θα παρουσιαστεί …
90 χρόνια πέρασαν από τότε, στις Ιωνικές Γιορτές 2012
Ο Πασχάλης Τόνιος, ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Ελένη Πέττα θα παρουσιάσουν ένα καλλιτεχνικό δρώμενο-παράσταση, αφιερωμένο στα 90 χρόνια α...
Φεστιβάλ Πολιτισμού «Ιωνικές Γιορτές 2012», στο  Άλσος Νέας Σμύρνης
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης ανακοινώνει την διοργάνωση των Ιωνικών Γιορτών… … που ξεκίνησαν πριν 12 χρόνια κ
Συμμαχία:Σταματήστε τον πόλεμο
Μία μεγάλη αντιπολεμική συναυλία διοργανώνεται στο Σύνταγμα στις 21 Μαρτίου με την συμμετοχή της Λαϊκής Ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης και πολλών καλλιτεχνών σε μια π