Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

πυρνοκοκη

Ο "Ματωμένος Γάμος", του Λόρκα στο Θέατρο Από Μηχανής
Ο Κωνσταντίνος Ντέλλας, ανεβάζει στο "Από Μηχανής" το εμβληματικό έργο του Lorca "Ματωμένος γάμος" στην καινούργια μετάφραση του Δημήτρη Τσεκούρα και σε πρωτότυπη μουσική του Cayetano.
Ανδρονίκη Μαραθάκη: Όπως φαίνεται παραείμαι σοβαρή
Η Ανδρονίκη Μαραθάκη γράφει τις σκέψεις της για το έργο "Έρωτας & Επανάσταση - Μέρος ΙΙΙ: Η ανωμαλία του ελάχιστου", το οποίο θα παρουσιαστεί για τρεις μόνο παραστάσεις στο Art Factory – Τεχνοστάσιο
Έρωτας & Επανάσταση - Μέρος ΙΙΙ: Η ανωμαλία του ελάχιστου, της Ανδρονίκης Μαραθάκη στο Art Factory - Τεχνοστάσιο
Η Ανδρονίκη Μαραθάκη παρουσιάζει για τρεις μόνο παραστάσεις, στις 6, 7 & 8 Νοεμβρίου στις 21.00, στο Art Factory – Τεχνοστάσιο το έργο Έρωτας & Επανάσταση - Μέρος ΙΙΙ: Η ανωμαλία του ελάχιστου.
Κυριακή από την Ομάδα «Κόκκου Ροιής» και την Ανδρονίκη Μαραθάκη
Σε συνέχεια των παραστάσεων που έχουν ήδη δοθεί στο «Elaionas Festival» και σε δύο δημόσιους χώρους στην Αθήνα (Μπλόκο Δουργουτίου και Λόφος Φιλοππάπου), έπειτα από τη συμμετοχή της στο «Akropoditi Festival» της Σύρου και τις παρουσιάσεις σε τρία χωριά της Τήνου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Σχολείο, η πιο ...
5o Διεθνές Κινητήρας Choreography Lab
Το Kinitiras Choreography Lab ξεκίνησε την Άνοιξη του 2011 με σκοπό να ανοίξει τις πόρτες στους επαγγελματίες χορευτές, ώστε να συνεχίσουν την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη.
ΙΕΤΜ Αthens 2013: Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα
Από τις 17 έως τις 20 Οκτωβρίου, η Αθήνα φιλοξενεί μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις διεθνώς του χώρου των παραστατικών τεχνών, το ΙΕΤΜ Athens.
Dock, solo performance της Εύας Πυρνοκόκη στο Βυρσοδεψείο
Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της solo performance «The Path» στο Fringe Festival της Στοκχόλμης η περφόρμερ Εύα Πυρνοκόκη επιστρέφει στην Αθήνα με τη νέα της δημιουργία, το Dock.
Εύα Πυρνοκόκη: Το Μονοπάτι. Η πρώτη μέρα
Ξεκίνησα για τη μεγάλη διαδρομή. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο δρόμο είχα να διανύσω. Στο μυαλό μου είχα αμέτρητες σκέψεις και πολύ χαρά για το καινούριο μου εγχείρημα. Φόρεσα το κλουβί μου στην πλάτη και ξεκίνησα.
4ο Kinitiras Choreography Lab
O Κινητήρας θα διοργανώσει το 4ο Kinitiras Choreography Lab το ερχόμενο καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 3-27 Ιουλίου 2013. Το ...
The Path - solo performance της Εύας Πυρνοκόκη στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων παρουσιάζει τη solo performance της Εύας Πυρνοκόκη από τις … 9 μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2013.
Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων μετατρέπεται σε καλλιτεχνικό στέκι
Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, που βρίσκεται στην Κυψέλη, ανοίγει τις πόρτες του, διατηρώντας την αρχική επωνυμία του χώρου…...
Εύα Πυρνοκόκη: Μια performance για την οικογένεια...
Η Εύα Πυρνοκόκη παρουσιάζει την performance Family στο Thission Lofts για πέντε μόνο παραστάσεις από το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου. Ανάμεσα στις παραστάσ...
Εύα Πυρνοκόκη: Family στο Thission Lofts
Η Εύα Πυρνοκόκη παρουσιάζει την performance Family στο Thission Lofts για πέντε μόνο παραστάσεις από το … Σάββατο 18/12.