Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

proleteR

Proleter @ Gazarte Taratsa Live Sessions
Με τις γαλλικές αποχρώσεις του Proleter θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουλίου 2015 η φετινή πορεία του νέου θεσμού της πόλης, των Gazarte Taratsa Live Sessions.
Gazarte Taratsa Live Sessions
Η ταράτσα του Gazarte επιστρέφει! Ακόμα ομορφότερη από ό,τι τη θυμάστε, δεσπόζει καταπράσινη και δροσερή πλάι στα βιομηχανικά κτίρια του πάρκου της Τεχνόπολης, με θέα στην Ακρόπολη, αυτή που όλοι ψάχνουν, αλλά και μια πανοραμική όψη της πλατείας του Γκαζιού όπου συμβαίνουν όλα.
Chinese Man live στο Βοτανικός Live Stage
Είναι γεγονός, η ιδιαίτερη μουσική κολεκτίβα Chinese Man από τη Γαλλία επιστρέφει στην Αθήνα, μετά από σχεδόν 2 χρόνια, για ένα ακόμα μοναδικό live.
Οι Boogie Belgique live στο Six D.O.G.S
Ο Up ‘n’ Loud με μεγάλη τιμή παρουσιάζει μια υπέροχη μπάντα που επιστρέφει στη χώρα μας για ένα ξεχωριστό show στο Six D.O.G.S. Την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου οι Boogie Belgique θα βρίσκονται στο γνωστό stage της Αβραμιώτου.
Parov Stelar and Band live @ Gazi Music Hall
Υποδοχή βασιλιά αυστριακής δυναστείας επιφύλαξε για μία ακόμα φορά το ελληνικό κοινό στο σκαπανέα του electroswing από το Linz, Markus Fureder, γνωστό ανά την υφήλιο με το σκηνικό προσωνύμιο Parov Stelar.
Ο ProleteR για πρώτη φορά live στην Αθήνα για δύο μοναδικά dj set!
Ο Γάλλος ProleteR, ο παραγωγός που έχουμε ήδη γνωρίσει μέσα από τo τεράστιο hit Τhe Misfit song έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας για δύο ξεχωριστά live dj set!