Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

παπλωματας

Αποκριά 2016: Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις στην Αθήνα
Σε αποκριάτικους ρυθμούς θα συνεχίσει να ζει η Αθήνα το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς, 11 – 13 Μαρτίου, με τις εκδηλώσεις που οργανώνουν ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας σε όλη την πόλη, οι οποίες κορυφώνονται την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου.
Αποκριά 2016 στην Αθήνα: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Πολύ κέφι και δημιουργική φαντασία, είναι και φέτος η κινητήριος δύναμη στις εκδηλώσεις που διοργανώσουν ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας για την Αποκριά.
Το πανηγύρι του Δημήτρη Κεχαϊδη στο Εθνικό Θέατρο
«Το πανηγύρι» του Δημήτρη Κεχαϊδη, ένα από τα πιο δημοφιλή έργα στης σύγχρονης νεοελληνικής δραματουργίας, γραμμένο το 1962, θα παρουσιάσει το Εθνικό Θέατρο από τις 23 Φεβρουαρίου, σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου.
Φεστιβάλ “Η Άλλη Αθήνα” στο Cinemarian
Φωτογραφία, Ζωγραφική, Ποίηση, Ταινίες μικρού μήκους, Video Art, Χορός! Το Φεστιβάλ «Η Άλλη Αθήνα» θα πραγματοποιηθεί στο Cinemarian από τις 5 έως τις 7 Φεβρουαρίου 2016.
Ράφτης Κυριών, του Ζώρζ Φεϋντώ στο Θέατρο Αθηνά
Το Θέατρο Αθηνά παρουσιάζει από τις 3 Νοεμβρίου 2015 την παράσταση «Ράφτης Κυριών» του Ζώρζ Φεϋντώ.
Ράφτης Κυριών, του Ζωρζ Φεϋντώ στο Θερινό Θέατρο Αθηνά
Το Θέατρο Αθηνά ανοίγει τη θερινή σκηνή του και παρουσιάζει το έργο του Ζωρζ Φεϋντώ, Ράφτης Κυριών, από τις 6 Ιουλίου 2015 κάθε Δευτέρα και Τρίτη για όλο το καλοκαίρι.
2ο Φεστιβάλ Εταιρικών Θιάσων στο Θέατρο Προσκήνιο
Ο Ο.Ε.Θ. (Οργανισμός Εταιρικών Θιάσων του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) διοργανώνει το «2ο Φεστιβάλ εταιρικών θιάσων» στο θέατρο Προσκήνιο, από την Πέμπτη 21 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 31 Μαΐου. Στο φεστιβάλ συμμετέχουν 11 εταιρικοί θίασοι με 10 βραδινές και μία παιδική σκηνή.
Οι τρελοί της Βαλένθια, του Λόπε ντε Βέγκα στην Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου - Καλαμπόκη
Βρέθηκαν οι 12 τρελοί που θα "αναμετρηθούν" με το διάσημο έργο. Ύστερα από εβδομάδες προετοιμασίας και αναζήτησης ηθοποιών οι συντελεστές της Αθηναϊκής Σκηνής κατέληξαν στη διανομή των πολυσυζητημένων "Τρελών της Βαλένθια" και οι πρόβες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Lulu του Frank Wedekind στο θέατρο Προσκήνιο
Η Ομάδα ΣυνArtηση παρουσιάζει από την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 τη παράσταση με τίτλο Lulu του Frank Wedekind, σε σκηνοθεσία του Ιωάννη Παπλωματά, στο θέατρο Προσκήνιο.
Συγχαρητήρια προσλαμβάνεσθε! στο Θέατρο Χυτήριο
Μετά από δύο επιτυχημένους μήνες στο Θέατρο της Ημέρας, η παράσταση «Συγχαρητήρια, Προσλαμβάνεσθε!» από 5 Φεβρουαρίου μετακομίζει στο Θέατρο Χυτήριο.
Κύκνειο Ασμα, του Άντον Τσέχωφ, σε επανάληψη στο Θέατρο της Ημέρας
Το “Κύκνειο Άσμα”, το αριστοτεχνικό μονόπρακτο του Άντον Τσέχωφ που παρουσιάστηκε σε σκηνοθεσία της Ανδρομάχης Μοντζολή στο Θέατρο της Ημέρας, για τρεις μόνο παραστάσεις τον Δεκέμβριο, έκανε αίσθηση και μετά την επιτυχημένη αυτή αρχή, επαναλαμβάνεται για 5 ακόμα παραστάσεις!
Κύκνειο Ασμα, του Άντον Τσέχωφ για τρεις παραστάσεις στο Θέατρο της Ημέρας
Το Κύκνειο Άσμα, το αριστοτεχνικό μονόπρακτο του Άντον Τσέχωφ, παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία της Ανδρομάχης Μοντζολή στο Θέατρο της Ημέρας για τρεις μόνο παραστάσεις, τις Κυριακές 8, 15 και 22 Δεκεμβρίου στις 8.15 μ.μ.
Συγχαρητήρια, Προσλαμβάνεσθε!: από την ομάδα ΣυνARTηση στο Θέατρο της Ημέρας
Η Ομάδα ΣυνARTηση παρουσιάζει στο Θέατρο της Ημέρας το έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη, «Συγχαρητήρια, Προσλαμβάνεσθε!». Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ιωάννης Παπλωματάς.
Md. Jojo, στο Θέατρο Τόπος Αλλού
Το Θέατρο Τόπος Αλλού φιλοξενεί το έργο του Νίκου Καμτσή, με τίτλο Md. Jojo, ένα musical, μαύρο, σαρκαστικό και βέβηλο...
Ραντεβού στα τυφλά: Θεατρική παράσταση από την ομάδα ΣυνArtηση
Ο Χώρος Τέχνης και Δράσης «Βρυσάκι» στην Πλάκα παρουσιάζει τη Θεατρική ομάδα ΣυνArtηση και την παράσταση «Ραντεβού στα τυφλά»
«Συγχαρητήρια! Προσλαμβάνεσθε!», του Αντώνη Τσιπιανίτη στο Θέατρο της Ημέρας
Το Θέατρο της Ημέρας και η Ομάδα ΣυνARTηση παρουσιάζουν, για πρώτη φορά στο κοινό, το νέο έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη, «Συγχαρητήρια! Προσλαμβάνεσθε!»
Οι Jazzville live, στο Art-café φουαγιέ του Θεάτρου της Ημέρας
Το Θέατρο της Ημέρας και η ομάδα ΣυνArtηση παρουσιάζουν, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, το μουσικό σχήμα Jazzville για μια βραδιά γεμάτη τζαζ ηχοχρώματα και αγαπημένες μουσικές στο ατμοσφαιρικό Art – Café Φουαγιέ του Θεάτρου της Ημέρας το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 στις 23.00!
Άγιος Άθεος - Γιάννης Παρασκευόπουλος: Παρουσίαση βιβλίου
Το βιβλιοπωλείο Ποθητός θα φιλοξενήσει παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Παρασκευόπουλου… … με τίτλο «Άγιος Άθεος
Ιωάννης Παπλωματάς: Οι νέες θεατρικές ομάδες είναι κατά τη γνώμη μου τα σύγχρονα μπουλούκια
Ο νεαρός σκηνοθέτης παρουσιάζει το φετινό χειμώνα την κωμωδία με τίτλο «Ράφτης κυριών» στο Θέατρο FabrikArt Athens… … κάθ...
Ράφτης Κυριών του Ζωρζ Φευντώ στο Θέατρο FabrikArt Athens
To Θέατρο FabrikArt Athens παρουσιάζει το έργο του Ζωρζ Φευντώ «Ράφτης Κυριών» από την ομάδα ΣυνArtηση … από τις 10 Δεκεμβρίου 2012...
Βασανίζομαι του Αντώνη Τσιπιανίτη στο θέατρο Άβατον
Το θέατρο «Άβατον» παρουσιάζει το έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη «Βασανίζομαι» σε σκηνοθεσία Κατερίνας Πολυχρονοπούλου …
Corpus Christi του Terrence Mc Nally, στον πολυχώρο Χυτήριο
Η ομάδα Artisan θα παρουσιάσει το αιρετικό έργο του Terrence Mc Nally με τίτλο «Corpus Christi» στη θεατρική σκηνή «Ανδρέας Βουτσι
Βασανίζομαι - Του Αντώνη Τσιπιανίτη
Το έργο «Βασανίζομαι» του Αντώνη Τσιπιανίτη, ανεβαίνει στον Πολυχώρο Πολιτισμού Vault Theatre Plus στο Βοτανικό…  ...
Μήδεια - de profundis της Μαρίας Κυριάκη στο Θέατρο του Ήλιου στην Πλάκα
Το Θέατρο του Ήλιου στην Πλάκα παρουσιάζει το έργο της Μαρίας Κυριάκη «Μήδεια - de profundis» σε σκηνοθεσία … Κατε