Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

ομικρον

Heard, έκθεση του Θανάση Λάλα στον Εικαστικό Kύκλο Sianti
«Πόσο σκληρή πρέπει να ’ναι μια καρδιά για να αντέξει την προδοσία;». Σε αυτό το ερώτημα καλείται να απαντήσει ο Θανάσης Λάλας μέσα από την ατομική του έκθεση με τίτλο Heard, η οποία θα φιλοξενηθεί στον Εικαστικό Kύκλο Sianti και θα εγκαινιαστεί την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 το απόγευμα.
“O”: Έκθεση της Joo Yeon Park στο Kappatos Athens Art Residency
Το Kappatos Athens Art Residency και ο Γεράσιμος Καππάτος παρουσιάζουν τον τρίτο κύκλο του Προγράμματος Φιλοξενίας Καλλιτεχνών και Προσωπικοτήτων της Τέχνης στην Αθήνα και την έκθεση της Joo Yeon Park με τίτλο “Ο” .
Ένα αλφάβητο ταξίδι  - Άγγελος Αγγέλου & Έμη Σίνη
Από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Ένα αλφάβητο ταξίδι των Άγγελου Αγγέλου & Έμης Σίνη σε εικονογράφηση του Κώστα Θεοχάρη
Φεστιβάλ Φωτογραφίας Χίου: Το ταξίδι...
Με όχημα την Φωτογραφία και φόντο τις εικόνες του ελληνικού καλοκαιριού, το πρώτο Φεστιβάλ Φωτογραφίας της Χίου φτάνει στο νησί το καλοκαίρι του 2015 με την οργανωτική και την καλλιτεχνική επιμέλεια του φωτογράφου Δημήτρη Κοιλαλού.
Πάσχα με μουσική στο Θέατρο Πόρτα
Το Θέατρο Πόρτα έχει προγραμματίσει για τις ημέρες του Πάσχα τέσσερις ιδιαίτερες συναυλίες, στο πλαίσιο του κύκλου μουσικής Τρίτες Παράλληλες.
Το ensemble Omicroν στο Θέατρο Πόρτα
Το ensemble Omicroν θα φιλοξενήσει την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014, στις 21.15, το Θέατρο Πόρτα στο πλαίσιο του Κύκλου Μουσικής Τρίτες παράλληλες.
Το Θέατρο Πόρτα… ξανανοίγει: Ρεπερτόριο 2014 - 2015
Το Θέατρο Πόρτα ανοίγει ξανά τις πόρτες του για το κοινό και σηκώνει αυλαία την θεατρική σεζόν που έρχεται.
Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου
Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου, ο επίσημος διεθνής διαγωνισμός ταινιών μικρού μήκους της Κύπρου, επιστρέφει στο Θέατρο ΡΙΑΛΤΟ στη Λεμεσό της Κύπρου.
24h Loukoumi Festival
Το λουκούμι Vintage Bar φιλοξενεί το 24h Loukoumi Festival,  ένα 24ωρο Φεστιβάλ Τεχνών στις … ...
Artower Agora: Art και Architecture 2010-2011
Με αφορμή την κήρυξη από την Unesco του έτους 2010-2011 ως έτος της «Παγκόσμιας Αρχιτεκτονικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς της … Μεσογ
10 χρόνια Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης: Επετειακή Συναυλία
Τα δέκα χρόνια λειτουργίας του γιορτάζει το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης αναθέτοντας στο Γιώργο Κουμεντάκη τη σύνθεση … ενός νέ