Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

μπιρμπας

Ο George Gaudy live στο Gagarin 205
O George Gaudy θα δώσει για πρώτη φορά στο Gagarin 205, στις 6 Απριλίου, μια μεγάλη προσωπική συναυλία.
“Children”: Νέο τραγούδι του Πάνου Μπίρμπα
O Πάνος Μπίρμπας μας παρουσιάζει το “Children”, το δεύτερο τραγούδι από τη δισκογραφική του δουλειά υπό τον τίτλο “Finchley Road”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη HiddenTrack Records μέσα στον χειμώνα.
Ο Πάνος Μπίρμπας επιστρέφει στο Faust
Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, ο Πάνος Μπίρμπας, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του περσινού χειμώνα, επιστρέφει στον ιδιαίτερο χώρου του FAUST για μία και μοναδική εμφάνιση, όπου θα μας παρουσιάσει το υλικό από το επερχόμενο άλμπουμ του, Finchley Road, που θα κυκλοφορήσει από τη Hidden Track Records, ...
Τον Δεκέμβριο στο Faust
Ο Δεκέμβριος μπαίνει στο Faust με εορταστικές συναυλίες και νέες θεατρικές παραστάσεις.
All we need is live: Ο Πάνος Μπίρμπας στο Faust
Την Τρίτη 19 Απριλίου 2016, ο Πάνος Μπίρμπας επιστρέφει στον ιδιαίτερο χώρο του Faust.
Απρίλιος με μουσική και θέατρο στο Faust
Και ο Απρίλιος θα μας βρει φυσικά στο Faust, στο αγαπημένο μας στέκι, με νέες συναυλίες και παραστάσεις.
To Φεστιβάλ Μουσικής Κιονίου Ιθάκης (Slap Back In The Face) στο Faust!
To Φεστιβάλ Μουσικής Κιονίου Ιθάκης (Slap Back In The Face) μεταφέρεται... "συρρικνωμένο" στον καλαίσθητο μπαροκ χώρο, του Faust.
Πάνος Μπίρμπας και Gautier live στο Faust
Ο Πάνος Μπίρμπας και ο Gautier την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου στο Faust, οι δύο νέοι τραγουδοποιοί θα μοιραστούν για πρώτη φορά την ίδια σκηνή.
Φεβρουάριος 2016 στο Faust
Και ο Φεβρουάριος θα μας βρει φυσικά στο Faust, στο αγαπημένο μας στέκι, με νέες συναυλίες και παραστάσεις.
Ο Πάνος Μπίρμπας live στο Faust
Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, ο Πάνος Μπίρμπας επιστρέφει στον ιδιαίτερο χώρου του Faust για μια μοναδική παρουσίαση του νέου αλλά και παλαιότερου υλικού του, πλαισιωμένος από την ανανεωμένη και γεμάτη ενέργεια μπάντα του.
Ιανουάριος 2016 στο Faust
Το Faust μας προσκαλεί σε νέα συναυλιακά event και τη νέα χρονιά με ένα πλούσιο πρόγραμμα για τον πρώτο μήνα του χρόνου.
All we need is live: Ο Πάνος Μπίρμπας στο Faust
Την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015, ο Πάνος Μπίρμπας επιστρέφει στον ιδιαίτερο χώρου του Faust για μια μοναδική παρουσίαση του νέου αλλά και παλαιότερου υλικού του, πλαισιωμένος από την ανανεωμένη και γεμάτη ενέργεια μπάντα του.
Ο Πάνος Μπίρμπας live στη Ρότα
Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 21.30, σας περιμένουμε όλους στην όμορφη αυλή της Ρότας για μια βραδιά με τον Πάνο Μπίρμπα.
3ο Μουσικό Φεστιβάλ Κιονίου Ιθάκης
Σε ένα από τα χωριά στολίδια της ομηρικής νήσου, στο Κιόνι, όπου η φυσική ομορφιά βαπτίζεται στην πολυχρωμία του Ιονίου, στις 11-12 Αυγούστου 2015 θα απολαύσουμε τις εκδηλώσεις του Μουσικού Φεστιβάλ Κιονίου Ιθάκης "Slap Back in the Face".
Μαρία Κηλαηδόνη & Πάνος Μπίρμπας live στη Μαύρη Τρύπα
Η Μαρία Κηλαηδόνη και ο Πάνος Μπίρμπας, δύο νέοι και ταλαντούχοι τραγουδοποιοί, παρουσιάζουν τη Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα, προσωπικά τους κομμάτια, καθώς και διασκευές αγαπημένων τους τραγουδιών, σε ένα κοινό session με τίτλο "For the good times".
Ο Πάνος Μπίρμπας live στη Ρότα
Ο Πάνος Μπίρμπας, ο τραγουδοποιός της alternative rock και folk noir σκηνής με την χαρακτηριστική μπάσα φωνή, μας υποδέχεται την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 στον πολύ φιλόξενο χώρο του Ρota Art Bar για ένα εξαιρετικά φορτισμένο live με την μπάντα που ξέρει να μας συγκινεί σε όλες της τις εμφανίσεις.
Μαρία Κηλαηδόνη & Πάνος Μπίρμπας στο Mind The Pub
Αυτή την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, η Μαρία Κηλαηδόνη και ο Πάνος Μπίρμπας ενώνουν τις δυνάμεις τους και μάς υποδέχονται για ένα ιδιαίτερο και εορταστικό live στον όμορφο χώρο του MIND THE PUB στην Ηλιούπολη. Με τη δύναμη της φωνής τους, της κιθάρας, του πιάνου, των κρουστών και της φυσαρμόνικας ...
Ο Πάνος Μπίρμπας στο Tin Pan Alley
Την Δευτέρα 24 Μαρτίου, ο Πάνος Μπίρμπας, ο τραγουδοποιός της alternative dark rock και folk noir σκηνής με την χαρακτηριστική μπάσα φωνή, μας υποδέχεται στον ολοκαίνουργιο χώρο Tin Pan Alley, για ένα εξαιρετικά φορτισμένο live με την μπάντα που ξέρει να μας συγκινεί σε όλες της τις εμφανίσεις.
Πάνος Μπίρμπας: Ο καθένας πάσχιζε για το αιώνιο και όλοι κατέληξαν κυνηγοί του εφήμερου
Έτυχε να γεννηθώ στην Αθήνα το 1983 και από τότε θυμάμαι τον εαυτό μου να αναρωτιέται συνεχώς για ό,τι συνέβαινε τριγύρω. Να προσπαθεί να καταγράψει τη ζωή μέσω του θανάτου της.
Panos Birbas live στο Χυτήριο
Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, ο τραγουδοποιός Πάνος Μπίρμπας υποδέχεται τον φετινό χειμώνα με ένα ιδιαίτερο, εξαιρετικά φορτισμένο live, στην υποβλητική θεατρική σκηνή του θεάτρου Χυτήριο, η οποία θα μετατραπεί σε ένα μοναδικό rock θέατρο.
Ο Στέλιος Δάβαρης και ο Πάνος Μπίρμπας στο Χυτήριο
Ο Στέλιος Δάβαρης και ο Πάνος Μπίρμπας ενώνουν και καταθέτουν τις ανησυχίες τους σε ένα ιδιαίτερο ακουστικό σετ, την Παρασκευή 2 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του θεάτρου «Χυτήριο».
Στέλιος Δάβαρης και Πάνος Μπίρμπας, live στο Βρυσάκι
Οι Στέλιος Δάβαρης και Πάνος Μπίρμπας ετοιμάζονται για μια unplugged ζωντανή εμφάνιση στο Βρυσάκι, την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013, στις 21.30.
Panos Birbas "Mournful": Τελευταίο live στο Faust
Ο τραγουδοποιός Πάνος Μπίρμπας, με την χαρακτηριστική μπάσα φωνή του, πάντα φορτισμένος με την ξεχωριστή ενέργειά του, αποχαιρετά το χειμώνα με ένα τελευταίο live στο Faust
Ο Πάνος Μπίρμπας στην Αυλαία
Η μουσική σκηνή Αυλαία παρουσιάζει τον Πάνο Μπίρμπα, σε κομμάτια καλλιτεχνών όπως οι Johnny Cash, Leonard Cohen, Tom Waits… … και άλλοι, τις Τετάρ