Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

μπασανος

1460 Artdays / Artwall  / volume 2: το 2ο μέρος της έκθεσης
Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016, στις 20:00 εγκαινιάζεται το 2ο μέρος της επετειακής έκθεσης 1460 Artdays / 4 Years Artwall / Volume 2.
Επετειακή έκθεση 1460 ArtDays: 4 Χρόνια ArtWall
Η επετειακή έκθεση 1460 ArtDays / ArtWall θα πραγματοποιηθεί σε δυο ενότητες, η πρώτη θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 22 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τη 1η Σεπτεμβρίου, και η δεύτερη ενότητα θα εγκαινιαστεί Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου με διάρκεια μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.
Overseas: Έκθεση στη γκαλερί του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος
Τα εγκαίνια της έκθεσης Overseas θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 και ώρα 18:00, στην γκαλερί του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.
Tender Is The Night: ομαδική έκθεση στη γκαλερί Can
Η γκαλερί Can Christina Androulidaki εγκαινιάζει την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 την ομαδική έκθεση με τίτλο Tender Is The Night.
Το στοιχείο του Εδάφους: Ομαδική έκθεση στη γκαλερί ArtWall
Η έκθεση «Το στοιχείο του Εδάφους» θα εγκαινιαστεί στην ArtWall Project Space το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015.
Kenophobia: ομαδική έκθεση στην γκαλερί CAN Christina Androulidaki
Την Τρίτη 13 Οκτώβρη στις 8μ.μ. η γκαλερί CAN Christina Androulidaki μας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης Kenophobia.
Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Phenomenon στη Ανάφη
Το πρόγραμμα για τη σύγχρονη τέχνη Phenomenon το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Ανάφη από τις 6 - 19 Ιουλίου 2015, ολοκληρώθηκε.
Phenomenon: Πρόγραμμα για τη Σύγχρονη Τέχνη στο νησί της Ανάφης
Το Phenomenon είναι ένα πρόγραμμα για τη σύγχρονη τέχνη που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στο νησί της Ανάφης και περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα φιλοξενίας, μια έκθεση και έναν κατάλογο.
Ομαδική έκθεση από την AICA Hellas και τη γκαλερί Ζουμπουλάκη
Το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Τέχνης (AICA Hellas), με την υποστήριξη της Γκαλερί Ζουμπουλάκη, διοργανώνει μια μεγάλη ομαδική έκθεση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Κώστας Μπασάνος - Falling: Εικαστική εγκατάσταση στο πλαίσιο του Time Capsule Art Project στη Νίσυρο
Ο Κώστας Μπασάνος παρουσίαζει την εγκατάσταση «Falling», 1 – 30 Ιουλίου 2014, στη Sterna Nisyros Residences, στο πλαίσιο του Time Capsule Art Project.
Sterna Nisyros Residences και Time Capsule Art Project στη Νίσυρο
Σε μια μοναδική τοποθεσία, εντός του μεσαιωνικού κάστρου στον Εμπορειό Νισύρου, δημιουργείται η Sterna Nisyros Residences.
Πυρετός του Αρχαίου: έκθεση στο Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων
Η έκθεση Πυρετός του Αρχαίου φωτίζει την αισθητική του θραύσματος και του κατακερματισμού μέσα από την επίδραση που έχει ασκήσει η πρακτική της ανασκαφής στη διαμόρφωση της ταυτότητας και της αναπαραστατικής λογικής της νεωτερικότητας.
PRE-TEXT: ομαδική έκθεση στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα
Το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα παρουσιάζει την ομαδική έκθεση «PRE-TEXT», από τις 8 Μαϊου έως τις 21 Ιουνίου 2014.
Στις Εκλείψεις Ζευγαρώνει η Τέχνη – Ομιλία και Παράσταση στο Camp
Το Camp παρουσιάζει μια ανοιχτή συζήτηση – ομιλία στο πλαίσιο της έκθεσης Στις Εκλείψεις Ζευγαρώνει η Τέχνη γύρω από το ερώτημα της δημιουργίας μέσα σε δυσοίωνους καιρούς, πως δηλαδή το ημίφως που προκύπτει από την έκλειψη που είναι η συνάντηση ετερόκλητων στοιχείων του ήλιου με τη σελήνη.
Στις εκλείψεις ζευγαρώνει η τέχνη: Έκθεση στο Camp
Το Camp παρουσιάζει την πολυσυλλεκτική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο “Στις εκλείψεις ζευγαρώνει η τέχνη”, με έργα πολλών γνωστών καλλιτεχνών.
Κώστας Μπασάνος: Διεκδικώντας κάτι ή τίποτα από τη σιωπή του Cage - Σημειώσεις για τη σιωπή
Διεκδικώντας κάτι ή τίποτα από τη σιωπή του Cage - Σημειώσεις για τη σιωπή. 1. Τα συμβάντα παράγουν σιωπή.
Mehr Als Schein - Shining Through - Αυτό που φαίνεται, στο πλαίσιο του Zone D της Γκαλερί Ζουμπουλάκη
Η ομαδική έκθεση "Mehr Als Schein / Shining Through / Αυτό που φαίνεται" εγκαινιάζεται στο πλαίσιο του Zone D της Γκαλερί Ζουμπουλάκη στις 17 Μαΐου, σε επιμέλεια του εικαστικού Mark Noll.
Κώστας Μπασάνος – Σιωπή: Έκθεση στη Γκαλερί Ιλεάνα Τούντα
Το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα παρουσιάζει την πέμπτη ατομική έκθεση του Κώστα Μπασάνου με τίτλο «Σιωπή».
Ζοο: Έκθεση στο Παλαιοπωλείο Μαρτίνος στο Κολωνάκι
Μετά την επιτυχία της έκθεσης «ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΟ», το παλαιοπωλείο ΜΑΡΤΙΝΟΣ διοργανώνει, για δεύτερη χρονιά, θεματική έκθεση με τίτλο ZOO.
Boiling Point: Έκθεση στο Camp
To Camp παρουσιάζει την έκθεση με τίτλο «Boiling Point» στην οποία συμμετέχουν 18 σύγχρονοι καλλιτέχνες. Η έκθεση θα παρουσιαστεί … ...
Έκθεση Boiling Point, στο CAMP
To Camp (Contemporary Art Meeting) διοργανώνει έκθεση με τίτλο «Boiling Point», σε συνεργασία με το Kuenstlerhaus στη Βιέννη, που θα διαρκέσει… … απ...
Justice is Mine: Έκθεση στο CAMP
Το CAMP (Contemporary Art Meeting Point) παρουσιάζει την έκθεση «Justice is Mine» («Η δικαιοσύνη είναι δική μου») … η οποία θα διαρκέσει από τ...
Κοινή Θέα: Έκθεση στο Εθνικό Θέατρο
Συνεχίζεται και φέτος ο διάλογος του θεάτρου με τις εικαστικές τέχνες και πιο συγκεκριμένα με αυτές που ανήκουν στο πεδίο συνάντησης της &he...
Τάσεις φυγής: Ομαδική έκθεση ελλήνων καλλιτεχνών
Τάσεις φυγής είναι ο τίτλος της ομαδικής έκθεσης ελλήνων καλλιτεχνών με θέμα την απόδραση από τη σύγχρονη … πραγματικότητα, που θα εγκαινιαστεί στην