Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

καρκαλεμης

Εκπαιδευτικά προγράμματα Απριλίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Η Άνοιξη ήρθε και τα παιδιά, αυτή τη φορά μαζί με τους γονείς, έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν τον Απρίλιο 2016 σε ένα μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα γεμάτο κέφι, φαντασία και παιχνίδι, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης!
Φό-ΡΑ: Φόβος – Ρατσισμός Στοπ, μια κοινωνική δράση από το Κ.Θ.Β.Ε.
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, συνεχίζοντας με συνέπεια την κοινωνική του πολιτική, παρουσιάζει ξανά την Κοινωνική Δράση «Φό-ΡΑ» (Φόβος – Ρατσισμός Στοπ) η οποία θα παρουσιάζεται δωρεάν σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Η μικρή μας πόλη, στο θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών
Η μικρή μας πόλη, του Θόρντον Ουάιλντερ θα παρουσιαστεί από τις 28 Φεβρουαρίου 2014 στο θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, σε σκηνοθεσία Γιάννη Βούρου.
Η πτωτική άνοδος του Αρτούρο Ούι, από το ΚΘΒΕ στο Βασιλικό Θέατρο
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει στο Βασιλικό Θέατρο το έργο του Μπρεχτ, Η πτωτική άνοδος του Αρτούρο Ούι, από τις 27 Οκτωβρίου 2013.
«Συγχαρητήρια! Προσλαμβάνεσθε!», του Αντώνη Τσιπιανίτη στο Θέατρο της Ημέρας
Το Θέατρο της Ημέρας και η Ομάδα ΣυνARTηση παρουσιάζουν, για πρώτη φορά στο κοινό, το νέο έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη, «Συγχαρητήρια! Προσλαμβάνεσθε!»
Ράφτης Κυριών του Ζωρζ Φευντώ στο Θέατρο FabrikArt Athens
To Θέατρο FabrikArt Athens παρουσιάζει το έργο του Ζωρζ Φευντώ «Ράφτης Κυριών» από την ομάδα ΣυνArtηση … από τις 10 Δεκεμβρίου 2012...
Η τελευταία μέρα στο Ίδρυμα Κακογιάννης
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζει την παράσταση «Η τελευταία μέρα» σε σκηνοθεσία Γιάννη … Ιορδανίδη.
Μην κρίνεις έναν άνθρωπο από την ουρά του
Από τις 10 Απριλίου μέχρι τις 30 Μαΐου, ξεδιπλώνονται στο θέατρο Φούρνος, οι ιστορίες έξι ανθρώπων που ξεχωρίζουν για τον ιδιόρρυθμο, έκκεντρο και δημιουργικό τρόπο μ...