Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

δρουγκα

Διαδρομές σε νέα μονοπάτια – 100 χρόνια μετά: Έκθεση – αφιέρωμα στην έπαυλη Τσιροπινά στη Σύρο
Στο πλαίσιο του «Σύρος – Πολιτισμός 2016», θα πραγματοποιηθεί η κοινή έκθεση ζωγραφικής των Αχιλλέα Δρούγκα και Μιχάλη Μακρουλάκη, «Διαδρομές σε νέα μονοπάτια – 100 χρόνια μετά», με αφορμή τα 100 χρόνια της Έπαυλης Τσιροπινά.
Και μετά, και μετά; στο Θησείον, ένα Θέατρο για τις Τέχνες
Η πιο ανατρεπτική, μυστηριώδης κωμωδία «Και μετά, και μετά;» έρχεται στο Θησείον, ένα Θέατρο για τις Τέχνες από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016 και για 10 μόνο παραστάσεις.
5o Φεστιβάλ Ανοιχτής Έκφρασης & Δημιουργίας «ΚΟΘ Underground»
Το 5o Φεστιβάλ Ανοιχτής Έκφρασης & Δημιουργίας «ΚΟΘ Underground» θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου 2015 στο Block 33.
Γιώργος Αλτουβάς: Έντονο εικαστικό ενδιαφέρον στη Σύρο
Ο Γιώργος Αλτουβάς είναι πρόεδρος της επιτροπής εικαστικών του δήμου Σύρου – Ερμούπολης.
Έκθεση με έργα του Αχιλλέα Δρούγκα στη Σύρο
Συνεχίζοντας μια μακρά διαδρομή παρουσιάσεων σημαντικών εικαστικών, ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης, στο πλαίσιο του Σύρος - Πολιτισμός 2014, φιλοξενεί από την 1η έως τις 23 Αυγούστου στην Αίθουσα Τέχνης Γ. - Ε. Βάτη, έργα από την αναδρομική πορεία του Αχιλλέα Δρούγκα.
Εμπνεύσεις: Έκθεση από τη Σίσσυ Δρούγκα, στη Gallery Ακρόπρωρο
Η Gallery Ακρόπρωρο στις Σπέτσες, θα φιλοξενήσει έκθεση με έργα της Colour Designer Σίσσυς Δρούγκα με τίτλο “Εμπνεύσεις”, που εγκαινιάζεται στις 27 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως και τις 18 Αυγούστου 2013.
Αχιλλέας Δρούγκας - Τρίτη Διάσταση: Έκθεση ζωγραφικής στον Εικαστικό Κύκλο
Ο χώρος τέχνης Εικαστικός Κύκλος παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής του Αχιλλέα Δρούγκα με τίτλο Τρίτη Δι...
Χρωματίζοντας το γκρίζο, οι Πειραιώτες εικαστικοί για τη γενέτειρά τους πόλη: Έκθεση στη Γαία
Η αίθουσα τέχνης Γαία παρουσιάζει την έκθεση «Χρωματίζοντας το γκρίζο, οι Πειραιώτες εικαστικοί για τη … γενέτειρά τους πόλη
Μεσόγειος - Ο Θαλάσσιος κόσμος μας: Έκθεση φωτογραφίας στο Αεροδρόμιο
Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το ΜΕDASSET (Μεσογειακός Σύνδεσμος για τη Σωτηρία των Θαλάσσιων Χελωνών)
Η Ντένια Κουρούση και οι Ανέμου Ώτα στο Μουσείο λαϊκών οργάνων στην Πλάκα
Οι "Ανέμου ώτα" μαζί με τη Ντένια Κουρούση σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή συναυλία με παραδοσιακά, νησιώτικα και σμυρνέικα τραγούδια,
Σ(ούλα) Έ(λα) Ξ(ανά)!
H Odeon παρουσιάζει την νέα ταινία του Βασίλη Μυριανθόπουλου τα γυρίσματα της οποίας ολοκληρώνονται στις αρχές Δεκεμβρίου και θα προβληθεί στους κινηματογ...
Ζωγραφική καθημερινότητα
Μια σειρά αγαπημένων έργων ζωγραφικής που συνοδεύουν την καθημερινότητα παρουσιάζει ο συλλέκτης Κώστας Ιωαννίδης στην έκθεση που εγκαινιάζεται στις 20 Ιουλίου σ